Aparat de aer conditionat ELECTROLUX EXI12HD1W – pareri si review

0
510

Ne aflam in plin sezon estival, iar dumneavoastra nu v-ati achizitionat un echipament de climatizare, nu va panicati, nu e timpul pierdut. Cu aparatul de aer Electrolux EXI12HD1W veti spune adio zilelor calduroase, si va veti putea odihni noaptea.Electrolux este al doilea cel mai mare producator de aparate electrocasnice din lume, astfel nu trebuie sa va faceti griji aspura functionarii.

Caracterisici generale

Din punct de vedere estetic este un aparat elegant de culoare alba, ce nu poate strica aspectul incaperii.Pe centru unitatii se afla un display LCD, ce indica informatii cu privire la temperatura setata,programul utilizat sau treapta de ventilare.Dimnesiunile unitatii interioare sunt: 921mm x290mm x188mm, si o greutate de 11kg.Produce un zgomot foarte mic, de doar 38dB.Are o capacitate de racire de 12000BTU si de incalzire tot de 12000-BTU, este destinat incaperilor de mari dimensiuni de pana la 30mp.

Aparatul este dotat cu un compresor rotativ cu tehnologia inverter, care foloseste un model nou de compresor avand capacitate frigorifica variata.Acest tip de tehnologie ajuta la reducerea consumului de energie, la o functionare mult mai silentioasa, inzezisabila, zgomotul neplacut al compresorului la pornire fiind eleiminat.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Electrolux EXI12HD1W

Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este una foarte buna, avand clasa A++, la racire si clasa A+ la incalzire.Tensiunea de alimentare este de 230V.

Functii si performante

Calitatea aerului face parte din confortul casei.Sistemul avansat al acestui aparat inlatura cele mai fine particule de praf, bacteriile precum si mirosurile neplacute.

Filtrul Hepa indeparteaza particulele mai mici precum alergenii din aer.Filtru de Active Carbon este confectionat din fibra de carbon de carbon si filtru electostatic.Filtru de carbon activ elimina anumite tipuri de mirosuri si dezactiveaza gazele chimice..

Autorestart
in cazul unei pene de curent, la revenirea curentului, aparatul reporneste automat la setarile de dinainte de pana de curent.

Autodiagnoza
–aparatul afiseaza un cod de eroare in cazul in care apare o defectiune indicand cauza defectului si diminuand timpul de remediere a problemei.

Functia Jet
-este functia folosita pentru racirea rapida disponibila la mai toate aparatele de aer conditionat split, se activeaza usor cu ajutorul butonului de pe telecomanda unitatii care seteaza aplicatia pentru o functionare la viteza mare de ventilatie si astfel raceste incaperea automat la temperatura de 18 grade, indiferent de temperatura setata anterior.

Sleep/Night mode
are rolul de a asigura un somn linisitit pe timp de noapte,cu un consum energetic cat mai redus.Astfel nu veti simti schimbari bruste de temperatura si nici nu veti fi deranjati de zgomotul rezulatat,intrucat acesta trece pe modul silent.

Dezghetare automata
aceasta optiune permite reducerea timpului necesar dezghetarii pentru optimizarea functiei incalzire. Procesul de dezghetare automata incepe doar atunci cand este nevoie de acesta, economisand in acest fel timp pretios pentru incalzire si totodata economisand energie.

Activezi functia Follow me de pe telecomanda si afli ce temperatura este in locul exact in care te afli.Aceasta informatie e transferata catre unitate care schimba temperatura in functie de preferintele tale.
Cu Timer aveti posibilitatea programarii aparatului.

Functia de ventilatie
aparatul ventilleaza aerul din incapere in 4 trepte, fara sa-i modifice temperatura.
Functia de dezumidificare este pentru pastrarea unui aer proaspat in interior.

Acest aparat este cea mai buna alegere si este capabil sa faca fata in orice conditii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here