Aparat de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW – Preț și Păreri

0
867
Aparat de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW - Preț și Păreri

Alege un aparat de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW! Toate aparatele electrocasnice au apărut pentru a ușura munca femeilor atât în casă cât și în jurul ei. După ce au ajuns în cele mai multe dintre case frigiderele, televizoarele, cuptoarele cu microunde, etc., oamenii au dorit să-și sporească confortul având posibilitatea de a avea în locuință temperatura dorită. Dacă unii nu au nicio problemă cu căldura verii, alții nu se gândesc decât la o ploaie lungă și rece. Așa au apărut aparatele de aer condiționat, cu ajutorul cărora poți găsi ce temperatură vrei atunci când ajungi acasă.

Electrolux este printre primele brand-uri de astfel de aparate electrocasnice, ceea ce i-a permis o dezvoltare armonioasă și o cercetare temeinică în domeniu pentru a acoperi nevoile clienților. Dacă la început doar funcția de răcire conta, acum cei mai mulți dintre noi sunt preocupați de dezumidificare, încălzire, alarmă, programare, etc.

Electrolux EPI09LEIW este un aparat de aer condiționat de tip split construit din materiale de bună calitate. Cel mai important atu este dat de fiabilitatea acestui electrocasnic. În plus, este dotat cu diferite funcții care îți oferă un colț de vacanță și răcoare chiar și atunci când se termină concediul.

Electrolux EPI09LEIW este recomandat pentru locuințe sau încăperi de 13 până la 22 metri pătrați.

Design și clasă energetică aparat de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW

Ceea ce ne atrage la aparatul de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW este design-ul simplu și culoarea neutră care permite montarea sa pe orice perete din locuință fără a atrage atenția celor care ne trec pragul. Unitatea interioară ocupă 275 x 800 x 188 milimetri și cântărește aproximativ 7.5 kilograme. Zgomotul maxim emis de aceasta este de 53 de decibeli motiv pentru care Electrolux EPI09LEIW este considerat un aparat de aer condiționat silențios.

Unitatea exterioară este tot albă doar că are dimensiunile
540 x 780 x 250 milimetri și emite un zgomot maxim de 63 de decibeli, asigurându-vă silențiozitatea necesară pe timpul perioadei de odihnă. Unitatea interioară are o greutate de 28 de kilograme.

Clasa energetică A+ este o clasă energetică performantă, recomandată pentru toate aparatele electrocasnice din locuința noastră. În plus, este prevăzut cu tehnologia Inverter care asigură un consum minim de energie.

Aparat de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW - Preț și Păreri (2) Aparat de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW - Preț și Păreri (3) Aparat de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW - Preț și Păreri (4)

Funcții aparat de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW

Filtrul Hepa este un filtru cu o densitate mare care ajuta la eliminarea polenului, prafului si a bacteriilor iar cel de carbon activ este un filtru lavabil, care se curăță foarte ușor și oprește particulele de praf, asigurându-vă un aer numai bun de respirat. Amintiți-vă să curățați filtrul în timp util pentru a beneficia de toate avantajele pe care vi le oferă orice aparat de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW. Curățarea filtrului se face o dată la 3 luni.

Ca toate aparatele de aer condiționat, răcirea cu ajutorul celor 4 trepte cu care este prevăzut ventilatorul, încălzirea și dezumidificarea sunt funcții fără de care am putea spune că în loc de aparatul de aer condiționat avem un simplu ventilator. Dar de ce altceva mai beneficiem cu Electrolux EPI09LEIW?

Follow-me este o funcție care acționează exact ca un al șaselea simț. Dacă aveți telecomanda într-o cameră, aceasta ”comunică” cu aparatul de aer condiționat și veți avea temperatura setată acolo unde doriți.

Auto și diagnoza sunt două funcții foarte importante. Prima este special creată pentru momentele în care sunt întreruperi de energie electrică; aparatul de aer condiționat va reporni după realimentarea cu energie electrică la setările anterioare. Iar autodiagnoza vă ajută atunci când aparatul de aer condiționat nu mai funcționează așa cum trebuie.

Pentru cei care nu se pot odihni în căldură, Electrolux EPI09LEIW este prevăzut cu Sleep/ Night mode cu ajutorul căruia veți avea un  somn odihnitor și o temperatură în acord cu nevoile organismului uman.

Dacă doriți să găsiți temperatura dorită atunci când veniți de la serviciu, timer-ul este cel care vă ajută să alegeți programul și ora la care doriți ca aparatul de aer condiționat să pornească. Vă puteți conecta rapid la acest electrocasnic folosind ControlBox 24/7. Dacă uitați să îl setați, accesați funcția Turbo pentru o răcire forțată.

Atenție!

  • Temperatura exterioară influențează funcționarea aparatului de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW.
  • Pentru a economisi energie electrică evitați să încălziți sau sărăciți locuința la temperaturile maxime.
  • Curățați filtrele o dată la 2 săptămâni pentru a evita risipirea energiei electrice.
  • Dacă umiditatea este ridicată, unitatea interioară poate să picure condens.
  • Nu instalați aparatul de aer condiționat în zone cu unități puternice de căldură.
  • Montați aparatul într-un loc ferit de razele soarelui.

Un aparat de aer condiționat Electrolux EPI09LEIW este un aparat de aer condiționat cu un design clasic și plăcut, dar cu funcții actuale, la un preț bun pentru calitatea pe care o oferă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here