Aparat de aer conditionat Daikin Professional FTXS35K-RXS35L3, 12000BTU – review

0
629

Un aparat de aer conditionat performant va ajuta sa va simtiti bine in propria casa pe durata verii toride. Performantele deosebite si diferitele tipuri de climatizare ale acestui aparat inovator are capacitatea de a va proteja sanatatea indepartand din aer particule de praf sau microrganisme prevenind dezvoltarea mucegaiurilor din interiorul unitatii centrale. Modelul Daikin Professionaal FTX35K-RX35L3, indeplineste aceste functii.

Caracteristici generale

Aparatul are un design discret, modern. Unitatea are culoarea alba si se poate monta pe perete. Dimensiunile sunt de 900mm x298mm x215mm, cu o greutate de 11kg. Unitatea exterioara este si ea alba, iar dimensiunile sunt 765mm x258mm x550mm, avand o greutate de 34kg. Nivelul de zgomot emis de aceasta este de 56dB. Unitatea are un mic ecran Lcd unde se afiseaza programul folosit si temperatura setata. Temperatura minima de operare pentru racire este de -10, iar cea maxima de 18. In cazul incalzirii, temperatura minima este de -15, iar cea maxima de46. Ventilatorul are 5 trepte producand un anumit nivel de zgomot. Unitatea genereaza la treapta minima 19dB fiind un nivel de functionare foarte silentios potrivit pentru a va odihni.

Compresorul rotativ ofera o functionare puternica si eficienta prin utilizarea unui magnet care ofera magnetism continuu pentru o rotatie fara atingeri si fara consum aditional de energie electrica in timpul functionarii.

Curgerea 3D a fluxului de aer asigura circulatia aerului rece chiar si in cele mai indepartate colturi ale camerei dumneavoastra.

Clasa energetica

Clasa energetica de racire este A++, cu un consum nominal la racire de 3.5kW. Clasa energetica de incalzire este A++, cu un consum nominal la incalzire de 4kW. Capacitatea de racire este de 11942BTU, ce acopera o suprafata de 25mp.

Functii si performante


Tehnologia Inverter
optimizeaza functionarea compresorului ducand astfel la un consum de energie mai mic, reduce zgomotul si are o fiabilitate crescuta.

Filtru fotocatalitic din apatit de titan este pentru purificarea aerului, indeparteaza particulele microscopice din aer, impiedica reproducerea bacteriilor, asigurand o sursa constanta de aer curat.

Ochiul inteligent, aceasta tehnologie pune capat disconfortului creat de curentul de aer intrucat aerul este directionat catre zonele care nu sunt ocupate de persoane. Totodata, daca nicio persoana nu este detectata, aparatul trece automat in modul economic si porneste automat atunci cand cineva intra in incapere.

Controler online aparatele dotate cu functia de control online prin Wi-Fi pot fi setate de oriunde de pe smartphone, prin urmare daca pleci de la birou poti sa pornesti aparatul, sau chiar de pe drum.

Curatarea automata a filtrului impiedica acumularea prafului in filtru de praf al unitatii, ceea ce asigura o functionare eficienta.

Aparatul purifica aerul prin eliminarea a 97% din alergeni pentru ca dumneavoastra sa respirati un aer mai curat.
On/Off apasati acest buton o data pentru a incepe operatia si inca o data pentru a termina.

Powerful aceasta maximizeaza efectul racirii sau incalzirii. Acest mod se opreste automat dupa 20 de minute.

Programatorul pentru 24 de ore poate fi setat sa porneasca incalzirea sau racirea in orice moment intr-un interval de 24 ore

Daikin este lider mondial in sisteme de climatizare pentru uz rezidential si comercial si, de asemenea numarul 1 in domeniul incalzirii, ventilatiei, conditionarii aerului si refrigerarii comerciale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here