Aparat de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB

0
1103
Aparat de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU, Clasa A+ , Timer, Mod Putere

Aparatul de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU este ideal pentru toti cei care considera ca timpul inseamna bani.
Acesta este un aparat de aer silentios, econom, dotat cu functia Turbo- ceea ce inseamna ca aerul se va raci mult mai repede fata de timpul normal de racire. Acelasi effect poate fi obtinut si pentru incalzirea aerului. Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU poate fi folosit si ca ventilator si este dotat cu o functie speciala care usuca aerul din casa/ apartament pentru a evita formarea condensului.

Pentru a evita formarea mucegaiului in locuinta dumneavoastra, acest aparat de aer conditionat are o functie care permite functionarea ventilatorului in timp ce unitatea interioara este inchisa.

Acest aparat de aer conditionat cantareste 9 kilograme si are urmatoarele dimensiuni: 845 x 275 x 180.

Caracteristicile generale ale aparatului Daikin FTXV35AB-RXV35AB

Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU se incadreaza in doua clase energetice, ambele econome; pentru racire apartine clasei energetice A+, iar pentru incalzire, acesta se incadreaza in clasa energetica A.

Aparat de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU, Clasa A+ , Timer, Mod Putere tot Aparat de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU, Clasa A+ , Timer, Mod Putere Extern telecomanda

Filtrul

Filtrarea prafului este foarte importanta, iar acest aparat de aer conditionat este special conceput pentru acest lucru. Filtrul Cold Catalyst este un filtru antibacterian. Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU va va oferi un aer curat si sanatos.

Tehnologia Inverter

Tehnologia Inverter de ultima generatie ajuta la incadrarea aparatului Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU in clasa celor mai silentioase, zgomotul unitatii interioare fiind mai mic de 42 dB in functie de treapta de ventilatie la care il utilizati.

Auto Restart

Functia Auto Restart este foarte importanta deoarece, daca a fost o cadere a curentului electric, in momentul revenirii energiei electrice, aparatul de aer conditionat va reporni la setarile date anterior.

Sleep/ Night Mode

Functia Sleep/ Night Mode este foarte importanta deoarece contribuie la confortul dumneavoastra din timpul somnului. Aparatul de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU poate fi folosit cu incredere pe timpul noptii, fiind special conceput pentru schimbarile care se produc in corpul uman pe tot parcursul somnului.

Aparat de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU, Clasa A+ , Timer Aparat de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU, Clasa A+ , Timer, Mod Putere Extern

Functii speciale

Functiile speciale sunt cele care fac deosebirea intre un aparat de aer conditionat si acel aparat de aer conditionat perfect pentru nevoile dumneavoastra sau ale familiei.

Modul Putere

Modul Putere este special conceput atat pentru zilele caniculare cat si pentru cele foarte reci pentru un rezultat rapid. Selectand Modul Putere, aerul se va raci sau se va incalzi rapid si nu trebuie sa va faceti griji pentru factura la curentul electric deoarece aparatul de aer conditionat va reveni automat la regim normal dupa atingerea temperaturii selectate.

Functia Timer

Aceasta functie este deosebit de importanta daca doriti sa gasiti temperature optima pentru confortul dumneavoastra cand ajungeti acasa. Intr-un interval se 24 de ore puteti seta aparatul sa se opreasca sau sa porneasca atunci cand doriti.

VERTICAL AUTO SWING

Aceasta functie permite ca aerul racit sau cel incalzit sa fie in mod egal distribuit in incapere.

De ce recomandam Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU?

Aparatul de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB Inverter 12000 BTU este un aparat de aer conditionat cu design modern si cu functii special concepute pentru Amari nivelul de confort. Este ideal atat pentru cei care au copii datorita filtrelor de ultima generatie si nivelului scazut de zgomot, cat si celor care doresc sa aiba temperature optima atunci cand ajung acasa prin utilizarea modului Timer.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here