Aparat de aer condiționat Daikin FTXB60C-RXB60C – Impresii, Preț

0
862
Aparat de aer condiționat Daikin FTXB60C-RXB60C - Impresii, Preț

Alege un aparat de aer condiționat Daikin FTXB60C-RXB60C! În orice anotimp pot să apară temperaturi nedorite care să ne provoace disconfort sau să ne strice planurile în zilele respective. De ce să vă faceți programul în funcție de temperaturile de afară? Puteți menține o atmosferă pe cât de călduroasă sau răcoroasă doriți cu un aparat de aer condiționat performant.

Noi vă recomandăm un aparat de aer condiționat Daikin FTXB60C-RXB60C Inverter 21000 BTU. Acesta este un model destinat spațiilor largi, deosebit de silențios la funcționare și cu toate funcțiile de bază integrate.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Daikin FTXB60C-RXB60C

Este un aparat de tip split, ceea ce înseamnă că are două componente principale din care este alcătuit: o unitate care este montată în interior și una pentru amplasarea în exterior.

Unitatea interioară are dimensiunile de 310 x 1065 x 224 milimetri și cântărește 14 kilograme. Poate emite un sunet maxim de până la 30-40 decibeli. Este foarte silențios în comparație cu un aparat de aer condiționat obișnuit, care atinge adesea 60 decibeli. Aceasta este albă.

Unitatea exterioară măsoară 753 x 855 x 328 milimetri și o greutate de 44 kilograme. Produce un sunet la un nivel de maxim 51 decibeli, care cu siguranță nu vă va deranja pe dvs. sau pe vecini.

Capacitatea de răcire a aparatului este de 21000 BTU, iar cea de încălzire este de 21837 BTU. Prin urmare, este recomandat să îl folosiți în spații cu suprafața între 50 și 60 mp, cum ar fi un apartament cu două camere.

Bineînțeles, nu îi lipsește tehnologia inverter și nici telecomanda pentru controlul de la distanță.

Aparat de aer condiționat Daikin FTXB60C-RXB60C - Impresii, Preț (2) Aparat de aer condiționat Daikin FTXB60C-RXB60C - Impresii, Preț (3) Aparat de aer condiționat Daikin FTXB60C-RXB60C - Impresii, Preț (4)

Eficiența energetică aparat de aer condiționat Daikin FTXB60C-RXB60C

Un aparat de aer condiționat Daikin FTXB60C-RXB60C  vă ajută să faceți economii considerabile la factura de curent electric. Aparatul face parte din clasa energetică A+, atât în privința modului de încălzire cât și a celui de răcire. Este foarte eficient în privința consumului de electricitate.

Funcții și performanță

Aparatul nu dispune de foarte multe funcții suplimentare, însă le are pe acelea care sunt necesare asigurării confortului de bază.

Funcția de dezumidificare este una foarte importantă, având rolul de a aduce la un nivel optim umiditatea din aer. Atunci când nivelul umidității din atmosferă este unul excesiv, vă puteți simți inconfortabil și puteți fi predispus la unele boli respiratorii.

Modul Sleep este destinat utilizării pe timp de noapte și modifică cu 2 °C temperatura setată în primele două ore de funcționare, urmând să o mențină până se face ziuă. Aduce un plus de confort și de economie la factura de electricitate.

Funcția Autorestart este cea care se asigură că, în eventualitatea unei căderi a curentului electric, când acesta revine va reporni și aparatul de aer condiționat, amintindu-și ultimele setări pe care i le-ați făcut.

Pe lângă acestea, aparatul ne mai surprinde cu un design modern și elegant, care se potrivește oricărui tip de interior.

De ce ați cumpăra aparatul de aer condiționat Daikin FTXB60C-RXB60C Inverter 21000 BTU?

Dacă sunteți genul de persoană care nu își dorește multe tehnologii la electrocasnicele achiziționate, ci doar ca acestea să își facă foarte bine treaba, acesta este un aparat perfect. Prețul este unul rezonabil, capacitatea de răcire este destul de mare pentru un întreg apartament, iar funcționarea aparatului este silențioasă, pentru a nu vă trezi noaptea din somn.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here