Aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C – Păreri și Preț

0
1388
Aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C - Păreri și Preț

Dacă sunteți genul de persoană care vă doriți în casa dumneavoastră o stare de confort cât mai ridicată, noi vă recomandăm să va achiziționați un aparat de aer condiționat Daikin FTXB35C-RXB35C.

Datorită numeroaselor funcții și prețului relativ mic pe care aparatul le are, acesta va reuși cu siguranță să vă satisfacă nevoile de fiecare dată când veți apela la acesta.

Caracteristici generale aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C

Datorită designului modern, discret și încântător, acest aparat își găsește locul în fiecare locuință în care este montat, încât vă va da impresia că acesta a fost dintotdeauna acolo.

Unitatea interioară este de culoare albă, măsoară 283 x 770 x 216 milimetri și scoate un zgomot de maxim 30 db în timp ce unitatea exterioară măsoară 550 x 658 x 275 milimetri și poate scoate un zgomot de maxim 48 db.

În partea de jos a unității interioare puteți găsi un mini-panou de control ce poate înlocui telecomanda cu ușurință, atunci când este nevoie.

Aparatul de aer condiționat Daikin FTXB35C-RXB35C beneficiază de tehnologia de tip Inverter, această tehnologie oferindu-I aparatului un control strict al rotațiile compresorului, motiv pentru care eficiența aparatului crește iar vibrațiile și zgomotul scad extreme de considerabil. Drept dovadă, unitatea interioară poate atinge maxim 30dB, un zgomot atât de mic încât aproape că nu vei simți aerul condiționat atunci când este pornit.

Aparatul este dotat cu un sistem de filtrare special, acesta având rolul de a filtra corect aerul și de a-l proteja împotriva bacteriilor și a prafului.

Aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C - Păreri și Preț (3) Aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C - Păreri și Preț (2)

Clasa energetică

Aparatul de aer condiționat Daikin FTXB35C-RXB35C are o singură clasă energetică pentru ambele funcții (încălzire / răcire), aceea fiind A+. O clasă modern și totodată una economa.

Funcții și performanțe aparat de aer conditionat Daikin FTXB35C-RXB35C

Datorită funcțiilor numeroase pe care aparatul Daikin FTXB35C-RXB35C le are, considerăm că acesta este un aparat de aer condiționat inovator.

Cu ajutorul puterii de 12.000 BTU pe care aparatul o are, acesta reușește să încălzească / răcească un spațiu de 25-30mp într-un timp cât mai scurt fără absolut nici o problemă.

O funcție pe care acest aparat o are ajută aerul rece / cald să se distribuie uniform în întreaga încăpere aducând camera la temperatura dorită în cel mai scurt timp.

Aparatul mai este dotat și cu o mulțime de programe care au scopul de a îți crea o stare de confort în orice anotimp. Programele sunt de diferite feluri, cum ar fi: de încălzire, răcire, ventilare, dezumidificare și chiar și de noapte.

Există și posibilitatea de a programa aparatul de aer condiționat pentru toată săptămâna ce va urma.

O altă funcție pe care aparatul o mai are ar fi modul economic. Acesta are rolul de a reduce resursele energetice la minimum în timp ce aparatul funcționează la o capacitate mai mică.

Concluzii

Luând în considerare raportul calitate-preț, aparatul de aer condiționat Daikin FTXB35C-RXB35C este unul care își merită toți banii.

Spunem asta deoarece acesta are:

  • Putere mare;
  • Numeroase programe, pentru toate anotimpurile;
  • Clasă de energie modernă care duce la consum redus de energie;
  • Nivel scăzut de zgomot, datorat tehnologiei inovatoare Inverter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here