Aparat de aer condiționat Daikin FTXB25C-RXB25C – Impresii, Preț

0
764
Aparat de aer condiționat Daikin FTXB25C-RXB25C - Impresii, Preț

Un aparat de aer condiționat Daikin FTXB25C-RXB25C este soluția perfectă pentru cei care doresc un electrocasnic performant și rezistent cu design modern.

Vă doriți un aparat de aer condiționat performant și cu toate funcțiile necesare asigurării unui confort termic optim? Dar nu vreți să plătiți pentru funcții suplimentare pe care probabil nu le veți folosi? Dacă nu aveți nevoie de tehnologii precum cea WiFi, Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter 9000 BTU este soluția perfectă.

În plus, aparatul este foarte silențios. Asta însemnând că nu vă va deranja noaptea nici în ultima treaptă de viteză, dacă temperaturile ridicate cer funcționarea sa la capacitate maximă.

Caracteristici generale

Un aparat de aer condiționat Daikin FTXB25C-RXB25C este unul de tip split. Este alcătuit din două elemente principale: o unitate care se montează în interiorul locuinței și alta care se montează în exterior.

Unitatea interioară măsoară 283 x 770 x 216 milimetri. Greutatea este de doar 8 kilograme (destul de ușoară față de alte modele asemănătoare) și poate produce un sunet maxim de 20-30 decibeli. Asta în condițiile în care zgomotul tipic pentru un aparat de aer condiționat este unul de 55-60 dB.

Unitatea exterioară are dimensiunile de 550 x 658 x 275 milimetri. Emite un sunet de până la 47 decibeli, care cu siguranță nu va deranja pe nimeni, mai ales datorită amplasării acesteia într-un spațiu deschis.

Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter 9000 BTU are în pachet și o telecomandă, pentru a-l putea controla cu ușurință de la distanță.

Capacitatea aparatului de răcire este de 9000 BTU, iar cea la încălzire este de 9554 BTU. Prin urmare, este potrivit folosinței într-un spațiu cu suprafața între 18 și 25 mp.

Aparat de aer condiționat Daikin FTXB25C-RXB25C - Impresii, Preț (2) Aparat de aer condiționat Daikin FTXB25C-RXB25C - Impresii, Preț (3) Aparat de aer condiționat Daikin FTXB25C-RXB25C - Impresii, Preț (4)

Eficiența energetică

Aparatul nu vă va dezamăgi nici în privința economisirii energiei electrice. Ambele moduri de funcționare, de încălzire și de răcire, se încadrează în clasa energetică A+. Aceasta este una dintre cele mai bune clase. Veți economisi în acest mod cantități considerabile de energie și, implicit, și bani.

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Daikin FTXB25C-RXB25C

Deși are un preț rezonabil, Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter 9000 BTU nu face compromisuri când vine vorba de performanță. Acesta dispune de toate caracteristicile importante pentru relaxare și confort.

Funcția dezumidificare este una dintre funcțiile de bază pe aproape orice aparat de aer condiționat. Aceasta are rolul de a elimina umiditatea excesivă din cameră, protejându-vă astfel de disconfort și de eventuale boli respiratorii.

Modul Sleep este cel care, pe timpul nopții, modifică ușor temperatura în primele ore de funcționare. Apoi o menține, pentru un plus de economie la factura de electricitate și un confort sporit.

Funcția Auto Restart vă ajută să scăpați de grija repornirii manuale a aparatului de aer condiționat, atunci când curentul este întrerupt pentru scurt timp și revine. Aparatul va reporni în mod automat, cu ultimele setări pe care i le-ați făcut.

Funcția Programator 24 de ore vă poate ajuta să stabiliți când anume aparatul să funcționeze în următoarele 24 de ore.

Merită achiziționat un aparat de aer condiționat Daikin FTXB25C-RXB25C Inverter 9000 BTU?

Dacă vă doriți un aparat care să fie foarte silențios, performant și care să aibă un preț accesibil aparat de aer condiționat Daikin FTXB25C-RXB25C este soluția perfectă. În plus, chiar dacă design-ul acestuia nu iese în evidență prin eleganță, are un rol funcțional, permițând distribuirea uniformă a aerului rece în încăpere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here