Aparat de aer conditionat Daikin FTX20J3-RX20 – pareri si review

0
518

Daikin stie ca fiecare locuinta este diferita si unica, astfel ca pune la dispozitia clientilor sai mai multe tipuri de aparate de aer conditionat, alaturi de posibilitati multiple de montaj pentru a se integra cu succes in orice locatie indiferent de cerintele acestuia pentru asigurarea confortului perfect. Aparatul de aer conditionat FTX20J3-RX20, este ideal pentru casa dumneavostra.

Caracterisitici generale

La nivelul disgnului lucrurile sunt pastrate foarte simplu,carcasa unitatii interioare este completa alba, iar in partea de jos se gaseste un mini-panou de control ce poate inlocui telecomanda atunci cand este necesar.Unitatea are dimensiunile de 770mm x283mm x198mm.Functionarea este silentioasa ,nivelul de zgomot fiind unul redus, ce oscileaza de la 22,25,33,39dB.Intervalul de functionare optim pentru racire este -10C si +46C, iar incalzire -15C si 18C.Dimensiunile unitatii exterioare sunt 658mm x275mm x550mm, cu o greutate de28kg.

Filtrul este unul foarte performant si anume fotocatalitic din titan este pentru purificarea si dezodorizarea aerului indeparteaza particulele microscopice din aer,descompune eficient mirosurile si ajuta la prevenirea propagarii bacteriilor si a virusilor, asigurand un flux constant de aer curat.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Daikin FTX20J3-RX20

Aparatul este incadrat in clasa energetica de racire A++, iar penntru incalzire A+.Capacitatea de racire este de 6824BTU, iar cea de incalzire de 8530BTU,asta inseamna ca este perfect pentru un apartament de 2 camere.

Functii si performante


Tehnologia inverter
isi amortizeaza investitia de multe ori prin imbunatatirea confortului.Un sistem de aer conditionat cu inverter isi regleaza in mod continuu randamentul de racire si incalzire, pentru a-l corela cu temperatura din camera, imbunatatind astfel nivelurile confortului.Inverterul reduce timpul de pornire al sistemului, prin urmare, se ajunge mult mai rapid la temperatura solicitata a camerei.Imediat ce temperatura stabilita este atinsa, inverterul garanteaza mentinearea ei constanta.

Treapta de viteza a ventilatorului permite selectare de viteze pana la 4.

Modul Confort garanteaza functionarea fara curenti de aer prin prevenirea refularii aerului cald sau rece deasupra corpului.

Modul economic va perimite sa limitati consumul maxim al aparatului, in cazul in care aveti probleme cu intrerupatoarele de circuit care se declanseaza prea des sau daca mai multe aparate (asiprator, cuptor cu microunde) functioneaza in acelasi timp, sau doar doriti sa limitati consumul.Cu aceasta functie controlul va apartine, nu trebuie decat sa dezactivati modul economic atunci cand doriti sa obtineti un nivel maxim de racire sau incalzire.

Modul putere permite atingerea capacitati maxime printr-o simpla apasare de buton, astfel nu mai trebuie sa va faceti griji de factura la energie in cazul in care uitati unitatea in functiune. Aceasta functie va permite sa raciti/incalziti rapid incaperea si dupa 20 minute, unitatea revine automat la regimul normal de funcctionare, evitandu-se astfel consumul inutil de energie.

Mod Silentios-in acest mod zgomotul este redus pana la 21dB ceea ce il incadreaza ca un aparat ultra-silentios.Practic poti dormi fara sa il auzi.

Avantajul acestui aparat este ca la unitatea exterioara pot fi conectate pana la 2 unitati interne,toate unitatile sunt interioare sunt controlate individual si nu necesita instalare in aceeasi camera sau in acelasi timp.De regula aparatele multi-split sunt mult mai scumpe.

Daikin
este un lider global in domeniul aerului conditionat si al incalzirii.Prin urmare, indiferent care ar fi nevoile clientilor veti putea gasi o solutie de inacalzire/racire din gama larga de produse.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here