Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L aer de lux – pret

0
877
Aparat de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L

Pretul unui aparat de aer conditionat este la fel de important ca randamentul si calitatea acestuia. Parerea noastra este ca, datorita faptului ca mereu ne grabim, cea mai importanta functie a unui aparat de aer conditionat este functia Turbo / Jet sau oricare denumire care se refera la racirea rapida. Cu ajutorul acestui mod, aerul este racit pana la temperatura setata urmand a fi mentinuta constanta ulterior.

Aparatul de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L este un aparat de aer conditionat de lux, construit in Cehia din materiale de buna calitate si este dotat cu functii care va vor asigura temperaturile optime in toate cele 4 anotimpuri.

Caracteristici generale

Aparatul de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L are un design special care a fost premiat fiind considerat design-ul anului 2015, special conceput pentru europeni. Unitate interioara este alba si se potriveste si intr-o locuinta moderna dar si la birou.

Cei 12000 BTU asigura confortul necesar pentru o suprafata de maximum 25-30 mp. In cazul in care aveti o suprafata mai mare de racit sau de incalzit, va recomandam sa calculati numarul de aparate de aer conditionat necesare. In cazul in care “ fortati “ aparatul de aer conditionat, ii scurtati durata de utilizare.

Aparat de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L tot pachetul Aparat de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L unitate externa Aparat de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L telecomanda

Unitatea interioara cantareste 8 kilograme si masoara 286 x 770 x 225 milimetri iar unitatea exterioara este alba si are dimensiunile de 550x658x275 milimetri si o greutate de 28 de kilograme.

Calitatea aerului este asigurata de 4 filtre anti-alergeni, anti-bacterian, anti-praf si deodorizant.

Clasa energetica si silentiozitate

Atat pentru racire cat si pentru incalzire aparatul de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L se incadreaza in clasa energetica A++, o clasa energetica performanta care va va ajuta sa economisiti energie electrica.

In ceea ce priveste zgomotul, tehnologia de tip Inverter si compresorul Daikin asigura o functionare silentioasa. Unitatea interioara este prevazuta cu 4 trepte de zgomot in functie de treapta ventilatorului. Daca setati ventilatorul la prima treapta zgomotul redat va fi de 20 dB, la treapta a doua este de 26 dB, la a treia treapta 34 dB, iar la ultima treapta 45 dB. Vecinii nu vor fi deranjati de zgomot, unitatea exterioara emite un zgomot de maximum 48 dB.

Functii si functionare

In afara de functiile clasice de racire, incalzire, ventilare si dezumidificare, aparatul de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L este prevazut si cu Sleep/ Night Mode, Autodiagnoza, Autocuratare, Purificare, Timer, Timer saptamanal, Detectarea prezentei si adaptor Wi-Fi.

Pentru un somn linistit setati modul Sleep/ Night, iar aparatul de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L va adapta temperatura setata cu maximum 2C oferindu-va exact ceea ce aveti nevoie.

Timer 24 este modul cu ajutorul caruia puteti programa pornirile si opririle programelor acestui aparat de aer conditionat de-a lungul zilei astfel incat sa gasiti mereu temperatura potrivita.

Timer 24/7 este un timer saptamanal cu ajutorul caruia puteti programa porniri si opriri ale aparatului de aer conditionat pe parcursul intregii saptamani.

Modul purificare este foarte util deoarece va scapa de alergeni intr-un procent de aproximativ 97%.

Detectarea prezentei se face pentru a nu trimite aerul racit catre persoanele din camera in mod direct. Astfel racirea se va face uniform fara sa simtiti un disconfort daca stati in camera in care este montata unitatea interna.

Modul Autodiagnoza va va indica un COD in cazul in care aparatul de aer conditionat nu va functiona asa cum trebuie.

Adaptorul Wi-Fi permite pornirea sau oprirea aparatului de aer conditionat atunci cand nu sunteti acasa.

Ce ne place la Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L?

  • Aparatul de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L poate fi controlat de oriunde si oricand cu ajutorul adaptorului Wi-Fi.
  • Se incadreaza intr-o clasa energetica performanta.
  • Cu ajutorul ochiului inteligent, aerul nu va fi trimis direct catre persoanele din incapere.
  • Poate fi programat saptamanal pentru un confort sporit.

Cui recomandam aparatul de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L?

Aparatul de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LW.WIFI-RXG35L este un aparat de aer conditionat de lux, cu o clasa energetica performanta si este recomandat tuturor celor care doresc sa achizitioneze un aparat de aer conditionat pentru o durata lunga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here