Aparat de aer conditionat Daikin Emura CE.FTXG35LS, WI-FI-RXG35L 12000BTU – pareri si review

0
577

Nu conteaza unde locuiesti, in acele zile calduroase ale anului oricine trebuie sa fie pregatit corespunzator pentru a face fata temperaturilor insuportabile. Aerul conditionat este de departe cel mai cunoscut si mai bun aparat care poate transforma o incapere in care aerul este insuportabil intr-o camera foarte placuta. Daca v-am convins in achizitionarea unui aparat de aer conditionat, atunci Daikin Emura CE.FTXG35LS este cel mai potivit.

Caracteristici generale

Un prim aspect prin care se remarca aparatul Daikin este design-ul elegant, modern de culoare gri, ce ofera camerei un aspect placut. Din punct de vedere al dimensiunilor unitatea interioara are 998mm x303mm x212mm cu o greutate de 12kg. Zgomotul emis de unitate variaza de la 20-45dB (fiind cea mai mare treapta superioara) este foarte silentios. Capacitatea de racire este de 12000BTU asigura racirea unei locuinte de 25mmp sau al unui birou. Un avantaj al acestui aparat este capacitatea de incalzire mare de 10236BTU ce reprezinta o alternativa solida la care poti apela toamna, in zilele in care nu s-a dat drumul inca la caldura.

Tehnologia Inverter este o inovatie reala in domeniul climatizarii. Inverterul isi amortizeaza investitia de multe ori prin imbunatatirea confortului. Un sistem de aer conditionat cu inverter, isi regleaza in mod continuu randamentul de racire si incalzire, pentru a-l corela cu temperatura din camera, imbunatatind astfel nivelul confortului. Inverterul reduce timpul de pornire al sistemului, prin urmare, se ajunge mult mai repede la temperatura solicitata. Astfel ce temperatura este atinsa, inverterul garanteaza mentinerea ei constanta.

Clasa energetica

Acest aparat face parte din clasa energetica de racire A++, cu o capacitate nominala la racire de de 3.5kW, iar clasa energetica incalzita A++ cu capacitatea nominla la incalzire de 3kW.

Functii si performante

Functiile de climatizare ale aparatului sunt: racire,incalzire,ventilatie si dezumidificare.

Dezumidificarea este functia care aparatul extrage si elimina umezeala din camera.

Ventilatia acesta functie ventileaza aerul din incapere, nu ii modifica temperatura. Este insotita de obicei de functia de dezumidificare.

Alte aspecte prin care se remarca Daikin sunt functiile speciale care alcatuiesc setul ideal pentru un confort termic in care sa te odihnesti: Wi-fi Control,Senzor de prezenta,Timer,Flux de aer 3D,Auto curatare,Auto diagnoza.

Wi-fi Control-cu acesta functie poti controla aerul conditionat oricand de oriunde. Aparatul este conectat oricand la internet, acest lucru inseamna ca il poti gestiona de oriunde de pe orice dispozitiv smartphone,tableta.

Senzorul de prezenta furnizeaza un nivel optim de confort si eficienta. Daca camera este goala acesta se poate opri automat, iar daca exista persoane in camera, jetul de aer este directionat, pentru un confort fara curent.

Timer poti seta perioada de functionare si aparatul de aer conditionat se inchide automat dupa acest interval.

Flux de aer 3D asigura deplasarea aerului chiar si in cele mai indepartate colturi ale camerei.

Auto curatare, aceasta mentine uscat interiorul unitatii interne si previne inmultirea mucegaiului.

Auto diagnoza
in cazul in care senzorii detecteaza o eroare de functionare, se afiseaza pe display un cod de eroare care ajuta la o reparare rapida.

Acest aparat este prevazut cu filtre:anti-alergeni, anti-bacterian,anti-praf, deodorizant.

Deoarce aerul din inacapere trece prin aparat de mai multe ori filtrele ajuta la purificarea aerului. Ele capteaza particulele foarte mici de praf din aer, inlatura mucegaiul. Filtru deodorizant filtreaza particulele foarte mici (bacterii) si fumul de tigara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here