Daikin EMURA 2 CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L – calitate / pret

0
1679
Aer Conditionat Daikin EMURA II Inverter 10.200 BTU CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L

Daikin este lider mondial ca producator si furnizor de echipamente HVAC. Acestia ofera solutii de climatizare inca din 1924, dar cu modelul EMURA II Inverter 10.200 BTU CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L au largit orizontul functiilor aparatelor de aer conditionat.

Caracteristici generale

Probabil sunteti deja obisnuiti cu un anumit numar fix de BTU: 9000, 12000, 18000, 24000. Cei de la Daikin au scos cateva modele mai costisitoare, de lux, care revolutioneaza acest numar fix de BTU. Daikin EMURA II Inverter 10.200 BTU este potrivit pentru apartamente sau camere ce nu depasesc 27-30 mp. In plus, pentru a economisi spatiu la exterior, puteti conecta pana la 5 unitati interioare la o unitate exterioara cu ajutorul sistemului multi-split.

Cu acest design nou, inovator, cu care au castigat premiul Design Award 2015, design cu care isi doresc sa multumeasca gusturilor europenilor, au reusit sa ofere ceva nemaiintalnit pe piata aparatelor de aer conditionat.

Daikin EMURA II CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L are o unitate interioara alba ce cantareste 12 kilograme si masoara 303 x 998 x 212 (mm), iar unitatea exterioara are o greutate de 35 kilograme si masoara 550x765x285 (mm).

Filtrul catalitic de purificare a aerului cu apatit de titaniu cu care este dotat aparatul de aer conditionat are rolul de a curata aerul din locuinta dumneavoastra sau de la birou. In urma unor serii de reactii chimice discrete, bacteriile, virusurile, amoniacul si alte substante nocive sunt absorbite si dizolvate ulterior. Acest sistem performant de filtrare elimina pana la 97% din alergenii din aer.

Dotat cu tehnologia de tip Inverter si compresor Daikin fabricat in propriile fabrici din Republica Ceha si Italia, acest aparat de aer conditionat este foarte silentios emitand un zgomot de doar 19 dB (este cel mai silentios aparat de aer conditionat pe care l-am intalnit pana acum). Ventilatorul este prevazut cu 7 trepte avand posibilitatea sa scadeti nivelul zgomotului.

Aer Conditionat Daikin EMURA II Inverter 10.200 BTU CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L telecomanda Aer Conditionat Daikin EMURA II Inverter 10.200 BTU CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L unitate externa

Clasa energetica

Nu degeaba Daikin EMURA II CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L este un aparat de aer conditionat de lux. Acesta este foarte econom, clasandu-se in clasa energetica A+++ pentru functia de racire si in clasa A++ pentru functia de incalzire. Clasele energetica A+++ si A++ sunt cele mai bune si mai econome clase energetice.

Functiile aparatului de aer conditionat Daikin EMURA II CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L

Asa cum cred ca deja stiti, nu este bine ca aparatul de aer conditionat sa sufle aerul direct spre persoanele din incapere; aici va vine in ajutor aparatul de aer conditionat Daikin EMURA II CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L deoarece este dotat cu un senzor de prezenta multizone, iar acest ochi intelligent detecteaza persoanele aflate in incapere si impiedica fluxul de aer sa ajunga direct pe acestea.

In plus, Daikin EMURA II CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L este prevazut si cu flux de aer 3D asigurand racirea sau incalzirea in mod egal in toate colturile camerei sau ale locuintei.

Controlul online Wi-Fi va ajuta sa controlati unitatea interioara a aparatului de aer conditionat oricand si de oriunde cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete.

Aer Conditionat Daikin EMURA II Inverter 10.200 BTU CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L smartphone control Aer Conditionat Daikin EMURA II Inverter 10.200 BTU CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L design

Modul Putere va ajuta sa raciti sau sa incalziti rapid locuinta, iar in cazul in care uitati sa dezactivati aceasta functie, dupa 20 de minute va trece automat la regimul normal de functionare, evitand consumul inutil de energie electrica.

Programatorul saptamanal va permite sa setati maximum 4 programe pe zi timp de 7 zile in cazul in care doriti sa functioneze aparatul de aer conditionat atunci cand lipsiti de acasa sau atunci cand va bucurati de concediu si nu doriti sa folositi controlul online prin Wi-Fi.

Sleep/ Night mode este functia care va asigura ca aparatul de aer conditionat Daikin EMURA II CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L este foarte silentios si poate fi utilizat si pe parcursul somnului.

Ce ne place la Daikin EMURA II CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L

  • Poate detecta persoanele din incapere si nu trimite aerul direct spre ele
  • Poate fi controlat oriunde si oricand cu ajutorul unei tablete sau al unui smartphone
  • Este foarte silentios
  • Este un aparat de aer conditionat multi-split si va ajuta sa economisiti spatial din afara locuintei
  • Camera este racita sau incalzita uniform cu ajutorul fluxului de aer 3D
  • Este fabricat in Europa
  • Compresorul este Daikin

NU ARE PUNCTE SLABE! Calitatea componentelor si functiile aparatului de aer conditionat Daikin EMURA II CE.FTXG25LW.WIFI+RXG25L au un pret pe masura.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here