Aparat de aer conditionat Daikin Comfort Budget Inverter, 21000bBTU – pareri si review

0
594

In sezonul cald si insorit, cautam mereu metode sa ne racorim, atat acasa cat si la serviciu.Aerul conditionat ne salveaza de transpiratie, dar si de problemele mai grave precum afectiunile provocate de caldura.De acum caldura este mai usor de suportat cu ajutorul aerului conditionat Daikin Comfort Budget.

Caracteristici generale ale aparatului de aer conditionat Daikin Comfort Budget Inverter, 21000BTU

Simplu si cu linii drepte si curate, aparatul se poate amplasa oriunde in casa.Unitatea interioara este de culoare alba, cu un ecran Lcd in partea dreapta, jos, ce arata temperatura setata.Dimensiunile sunt lungine 1065mm, latime310mm si inaltime 224mm, cu o greutate de 14kg.Functionarea unitatii aproape ca nu se aude.In ceea ce priveste zgomotul, nu aveti de ce sa va faceti griji, acesta fiind un model destul de silentios, unitatea interna produce un zgomot secvential de cele 3 trepte ale ventilare de (33,37,41, 43, 46) putand fi folosit chiar si pe timp de noapte.Aparatul este destinat uzului rezidential avand o capacitate de 21000BTU potrivita pentru o suprafata acoperita de 60mp, fiind ideal pentru un apartament de 4 camere sau pentru o casa.

Invertorul Daikin
reprezinta rezultatul unui sume de tehnologii mult mai avansate care opereaza total diferit. Pornirea este comandata in rampa,lin in crestere sau in scadere de putere, fara socuri sau vibratii. Inverterul obtine mai repede temperatura dorita, pe care o mentine constanta conform valorii stabilite.Acest regim de functionare ofera confort constat si economii semnificative de energie.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Daikin Comfort Budget

Clasa de eficienta energetica de racire a aparatului este clasa A+, iar cea de incalzire A+.Capacitatea de racire este de 21256BTU,iar cea de incalzire de 21837BTU.

Functii si performante


Filtru fotocatalitic
din apatin de titan are rolul de a absorbi bacteriile si virusii de catre apatit de titan, apoi sunt indepartati de catre fotocatalizator.

Dispune de o multime de functii speciale precum mod putere, mod economic, mod comfort,ceea ce il transforma intr-unul din cele mai vandute produse, clientii fiind mai mult decat multumiti de alegerea facuta.

Ca functie speciala este modul Comfort, acesta ajusteaza automat fluxul de aer din camera pentru a asigura dstributia optima a fluxului de aer impiedicand directionarea acestuia catre persoanele din incapere .

Modul Putere permite atingerea capacitatii maxime intr-un anumit timp mai scurt insa dupa 20 de minute unitatea revine la modul normal de functionare.

Modul Economic
mentine un mediu confortabil in camera chiar si atunci cand se seteaza o temperatura cu 2 grade mai mare decat modul conventional de racire.

Daca setati functia Sleep, unitatea va ajusta temperatura camerei toata noaptea pentru a permite un somn linistitor in timp ce economiseste energie.

X-FAN elimina umezeala nedorita din unitatea interioara in timpul modului de operare,racire.Dupa oprirea aparatului conditionat, ventilatorul unitatii interioare va continua sa functioneze pentru o vreme, pentru a usca unitatea interioara.

Functia de baleiere verticala deplaseaza fantele de sus si in jos pentru o distribuire eficienta a aerului din camera.

Programatorul asigura un control eficient.Programati ora la care doriti ca aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca, astfel incat sa obtineti confortul dorit.

Modul silentios asigura o experienta mai linistita, mai calma pentru utilizator, prin reducerea nivelului de zgomot cand sunteti gata sa va odiniti.

Erorile detectate apar pe afisajul LED de pe unitatea interioara sub forma de cod ce ajuta la remedierea rapida.Unitatile exterioare Daikin sunt dotate cu un compresor swing, renumit pentru zgomotul redus si inaltul randament energetic.

Daikin este un aparat de aer conditionat modern, ce ofera eficienta mare, functii performante si un consum energetic redus.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here