Aparat de aer conditionat Daikin Blueevolution FTXM35M-RXM35M 12000BTU – review

0
647

Desi suntem in plin sezon de vara,temperaturile din locuinta parca nu au devenit insuportabile,inca nu simtim nevoia sa pornim aparatul de aer conditionat. Chiar si asa, in urmatoarele zile situatia se va schimba iar gradele vor creste mai mult, deci este bine sa fim pregatiti.Cel mai potrivit aparat de aer conditionat este Daikin Blueevolution FTXM35M-RXM35M.

Caracteristici generale

Acest aparat are un design alb, modern cu linii drepte de o eleganta sublima. Culoarea alb mat ofera unitatii interioare un aspect rafinat. Aparatele Daikin au un design atractiv, sunt silentioase si eficiente din punct de vedere energetic. Decupajele ascunse pentru conductele inferioare si laterale va garanteaza integrarea aparatului printre elementele de decoratiuni interioare.Aparatul este prevazut cu un display de tip LED in partea dreapta,ce afiseaza temperatura setata si programul folosit. Are o capacitate de 12000BTU ce il face potrivit pentru un apartament de 3 camere.Dimensiunile unitatii interne sunt 811mm x294mm x272mm, cu o greutate de 10kg.Zgomotul este prea slab ca sa fie auzit,aceasta unitate functioneaza atat de silentios incat aproape veti uita de prezenta lui.

Este cel mai nou aparat din aceasta industrie, are doua cai de intrare a aerului, de sus si de jos. Racirea spatiului se face foarte repede, aerul este distribuit in intreaga incapere. Elementul de filtrare cu autocuratare al acestui aparat este de foarte buna calitate ce include 5 tehnici de tratare a aerului, cu impact extrem de redus de redus asupra mediului si consum foarte mic de energie.

Tehnologia Flash Streamer furnizeaza aer curat de 3,5 ori mai repede (in comparatie cu ventilarea naturla), protejeaza calitatea aerului interior, si asigura un spatiu ideal de locuit.Flash Streamer, descompune mucegaiurile, virusurile si alergenii oferind un mediu interior mai curat.

Ochiul inteligent pe 2 zone-directioneaza jetul de aer la distanta de persoane si economiseste energia in camerele neocupate.

Refulare 3D a aerului, temperatura camerei ramane constanta,prin combinarea baleierii automate pe orizontala si pe verticala.Aerul este distribuit uniform in interiorul camerei si in colturi, chiar si in spatiile largi.

Clasa energetica

Acest aparat are o eficienta energetica pana la clasa A+++, la racire, practic imperceptibila, iar clasa de inclazire A+++.

Functii si performante

Prin tehnologia Inverter se evita pornirea si oprirea repetata a compresorului, fapt care genereaza un consum ridicat de energie. Efortul financiar suplimentar la achizitia unui aparat de aer conditionat cu Inverter este in scurt timp recuperat datorita cheltuielilor semnificativ diminuate la facturile de energie electrica. Datorita tehnologiei foarte multe aparate ajung la un consum mic de energie.

Wi-fi Control aveti posibilitatea de a accesa functile de racire, incalzire si ventilatie precum si pornirea/oprirea aparatului prin intermediul modulului M-Smart Wi-fi ce se poate instala in unitatea interioara. Prin intermediul acestui modul puteti controla aparatul de oriunde va aflati, folosind propriul smartphone.

Functia de auto-diagnoza, codurile de verificare se afiseaza pe telecomanda sau indicatorul de functionare pentru a informa utilizatorul cu privire la defectiunile detectate.

Functia auto-curatare
aceasta functie actioneaza automat catre ventilator pentru a indeparta praful si umiditatea din schimbatorul de caldura.

Cool este pentru a reduce temperaura iar Heat pentru a ridica temperatura.

Dry pentru a incepe procesul de uscare si pentru a inlatura umiditatea.Apasati umiditatea cand aparatul este oprit pentru a incepe procesul de reducere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here