Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F2481ELH-V – Impresii

0
584
Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F2481ELH-V - Impresii

V-ați decis ca vara aceasta să vă răcoriți în întreg apartamentul, fără grija temperaturilor ridicate de afară? Un aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F2481ELH-V Inverter, 24000 BTU vă poate ajuta cel mai bine în privința acestui lucru.

Acest aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F2481ELH-V are un design modern și o mulțime de funcții care asigură calitatea aerului și confortul dvs., având, bineînțeles, și un preț pe măsură.

Caracteristici generale

Capacitatea de răcire a acestui aparat este de 24000 BTU, fiind recomandat pentru utilizarea într-un spațiu cu suprafața de 45-55 mp.

Fiind un aparat de tip split, este compus din două elemente de bază, o unitate care se montează în interior și alta care se montează în exteriorul locuinței.

Unitatea interioară are dimensiunile de 1033 x 202 x 313 mm, o greutate de 14 kg, și poate emite un sunet maxim de 60 dB, care este unul obișnuit pentru un aparat de aer condiționat. Dacă nu sunteți ușor iritat de către zgomotele de fond, cu siguranță nu vă va deranja.

Unitatea exterioară măsoară 902 x 650 x 307 mm, și are o greutate de 50 kg, producând un sunet de până la 68 dB. Acest sunet nu vă va deranja însă, prin simplul fapt că unitatea este montată în exteriorul locuinței.

Ambele unități sunt albe.

Afișajul aparatului este LED, iar în pachet veți găsi inclusă și o telecomandă.

Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F2481ELH-V - Impresii (2) Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F2481ELH-V - Impresii (3) Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F2481ELH-V - Impresii (4)

Clasa energetică aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F2481ELH-V

Nu veți fi dezamăgit nici în privința consumului de energie de către acest aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F2481ELH-V Inverter, 24000 BTU. Aparatul face parte din două clase energetice diferite, având 2 funcții diferite, una de răcire și alta de încălzire, pentru a se face util și pe timp de iarnă. Clasa de energie pentru răcire este A++, iar cea pentru încălzire este A+. Acestea sunt cele mai eficiente clase, după A+++. Vă asigurați astfel că plătiți o factură cât mai mică la electricitate, indiferent de anotimp.

Puterea consumată la încălzire este de 3200 W, iar la răcire aparatul consumă 2800 W.

Funcții și performanțe

Acest aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F2481ELH-V Inverter, 24000 BTU oferă, pe lângă capacitatea crescută de răcire, și funcții suplimentare care vă vor oferi un maxim de confort.

Modul Turbo  este cel care se ocupă de aducerea încăperii la temperatura dorită într-un timp cât mai scurt, funcționând pentru aceasta la capacitate maximă pentru o perioadă de timp.

Funcția restart automat este cea care repornește automat aparatul de aer condiționat, în cazul căderii și revenirii curentului electric. Astfel, scăpați de grija de a-l reporni manual de fiecare dată.

Funcția Sleep vă ajută pe timpul nopții să aveți un somn mai bun și să economisiți bani în același timp. Astfel, în funcție de modul selectat, răcire sau încălzire, temperatura va vi modificată cu 2 °C în primele două ore. După cele două ore, temperatura va fi menținută timp de 8 ore, urmând ca aparatul să se oprească automat.

Merită achiziționat un aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F2481ELH-V Inverter, 24000 BTU?

Dacă dispuneți de un buget decent și vă doriți performanță și comoditate fără compromisuri la un preț potrivit, acesta este unul dintre modelele cele mai indicate. Funcțiile suplimentare și capacitatea de răcire sunt principalele două atuuri la acest aparat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here