Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter

0
796
Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LED, Auto Restart

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LED, Auto Restart este ideal pentru cei care cauta confort la un pret avantajos. Acesta este un aparat de aer conditionat care consuma putin si este foarte silentios.

Clasa energetica

Clasa energetica A++ pentru racire este ideala pentru cei care isi doresc un aparat de aer conditionat care sa consume putin, reducand consumul cu pana la 30% fata de un aparat de aer conditionat incadrat la clasa energetica A+. Pentru incalzire, acesta se incadreaza in clasa energetica A, de asemenea una foarte avantajoasa.

Tehnologia Inverter

Toate aparatele de aer conditionat dotate cu tehnologia Inverter sunt foarte silentioase si pot fi pornite chiar sip e timpul noptii sau in timpul siestei. Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LED, Auto Restart produce un zgomot de doar 56 dB. De asemenea, este dotat cu un canal special de aer care mareste fluxul aerului racit, dar forma inovatoare reduce zgomotul. Datorita zgomotului mic produs de ventilator setat la treapta 1 il puteti achizitiona chiar daca aveti un bebelus sau copii care sunt usor de deranjat in timpul somnului.

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LED, Auto Restart SpateAparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LED, Auto Restart ExternAparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LED, Auto Restart Extern Lateral

Alte functii ale aparatului de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V

Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LED, Auto Restart este dotat cu functiile de racire, incalzire, ventilare, Sleep/Night Mode, Autodiagnosticare, I feel si Auto Restart.

Functia Sleep/Night Mode

Este o functie speciala care permite cumparatorului sa lase aerul conditionat deschis pe parcursul somnului. Temperatura scade sau creste in functie de programul selectat (racire sau incalzire) cu maximum 3°C fiind special conceput pentru a tine pasul cu schimbarile care se produc noaptea in metabolismul corpului uman. Este foarte silentios, incadrandu-se perfect in locuinta dumneavoastra daca aveti copii.

Functia Auto Restart

Aceasta functie va permite sa nu va faceti griji in cazul in care se intrerupe curentul electric atunci cand nu sunteti acasa. Aparatul de aer conditionat va reporni singur la setarile anterioare in momentul in care va reveni energia electrica.

Autodiagnosticarea

Autodiagnosticarea este o alta functie speciala foarte utila. In momentul in care apare o disfunctionalitate si aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza in parametrii normali, pe displayul unitatii interioare se va afisa un cod numeric cu ajutorul caruia veti depista problema.

Functia “I feel”

Functia I feel este o alta functie speciala a aparatului de aer conditionat ideal. Cu ajutorul acesteia, telecomanda Aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LED, Auto Restart este prevazuta cu un senzor care determina dar si transmite nivelul temperaturii din jurul sau catre unitatea interioara. Aceasta functie va ajuta sa beneficiate de o temperatura confortabila si precisa in locuinta dumneavoastra.

Cui recomandam acest produs?

Recomandam aparatul de aer conditionat Daewoo DSB-F1283ELH-V Inverter, 12000 BTU, Clasa A++, Display LED, Auto Restart tuturor. Este potrivit celor care vor sa economiseasca bani si energie datorita clasei energetice A++, este potrivit celor care nu vor sa fie deranjati de zgomot sau celor care au bebelusi datorita zgomotului redus si este foarte potrivit pentru cei care ajung seara tarziu acasa si vor sa se racoreasca sau incalzeasca in timpul somnului pentru ca dimineata merg iar la serviciu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here