Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1281ELH-V – Preț, Păreri

0
2264
Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1281ELH-V - Preț, Păreri

Deși este unul dintre cele mai ieftine modele de aparate de tip split, acest aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1281ELH-V Inverter, 12000 BTU este unul cu un raport calitate/preț foarte bun.

Dacă vara v-a luat prin surprindere cu temperaturile sale ridicate, nu vă faceți griji. Există soluții la această problemă chiar dacă aveți un buget limitat pentru acest gen de achiziție. Aparatul de aer condiționat pe care urmează să vi-l prezint este unul care vă va convinge de utilitatea sa, chiar dacă nu costă mult.

Caracteristici generale aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1281ELH-V

Fiind un aparat de tip split, acesta este alcătuit din două elemente principale: o unitate care se montează în interior, și una care se montează în exterior. Unitatea interioară are dimensiunile de 800 x 185 x 280 mm, cântărește 10 kg și poate emite un zgomot maxim de 50 dB, care nu ar trebui să vă deranjeze. Aceasta este albă, cu o dungă gri. Unitatea exterioară are mărimile de 760 x 552 x 256 mm, o greutate de 31 kg și poate produce un sunet de până la 62 dB, însă, fiind într-un spațiu deschis, acesta nu este suficient de puternic încât să deranjeze pe cineva.

Afișajul aparatului este LED, iar în pachet veți găsi și o telecomandă.

Capacitatea acestui aparat este de 12000 BTU, fiind recomandat pentru utilizarea în spații cu o suprafață cuprinsă între 24 și 35 mp. Este ideal pentru o locuință mică sau un living spațios.

Clasă energetică

Daewoo DSB-F1281ELH-V Inverter, 12000 BTU face parte din două clase energetice, când vine vorba de economisirea energiei electrice. Astfel, funcția acestuia de încălzire aparține clasei A+, în timp ce funcția de răcire aparține clasei A++. Acestea sunt cele mai eficiente clase energetice, după clasa A+++, deci nu trebuie să vă faceți prea mari griji pentru factura la electricitate.

Puterea consumată la răcire de acest aparat este de 1500 W, în timp ce puterea consumată la încălzire este de 1650 W.

Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1281ELH-V - Preț, Păreri (2) Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1281ELH-V - Preț, Păreri (3) Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1281ELH-V - Preț, Păreri (4)

Funcții și performanțe

Deși este un model destul de ieftin, acesta are destule funcții suplimentare care vă vor face viața mai ușoară, indiferent de anotimp.

Funcția Turbo asigură modificarea temperaturii aerului din încăpere într-un timp cât mai scurt, oferind posibilitatea de a-l răci până la maxim 16 °C sau de a-l încălzi până la 31 °C.

Funcția Sleep reglează în mod automat temperatura pe timpul nopții, crescând-o sau reducând-o cu 1 °C pe oră, în limita a 2 °C. După 2 ore, aparatul va menține temperatura camerei timp de 8 ore,iar după 10 ore se va închide automat.

Pentru un confort sporit, include și funcția de dezumidificare, care nu ar trebui să lipsească de pe niciun aparat.

Dispune și de funcția antimucegai, care are rolul de a menține aparatul curat rulând încă 3 minute ventilatorul după oprirea aparatului.

Funcția Restart Automat are rolul de a reporni aparatul de aer condiționat în cazul unei întreruperi a curentului electric. Scăpați astfel de grija de a-l reporni manual de fiecare dată când se întâmplă acest lucru.

Merită să cumperi un aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F1281ELH-V?

Recomandăm acest aparat oricui își dorește o soluție accesibilă la problema temperaturilor extreme de afară, dar nu vrea să arunce banii pe cel mai ieftin model ci înțelege că raportul preț/performanță este cel mai important în orice achiziție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here