Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F0981ELH-V – Impresii, Preț

0
852
Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F0981ELH-V - Impresii, Preț

Acest aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F0981ELH-V este mai mult decât decent. Acesta are specificații interesante și face față cu brio la temperaturi crescute. Raportul calitate-preț al acestuia este unul dintre cele mai bune raporturi de acest gen văzute în ultima vreme. Daca nu dorești să dai mulți bani pe un aparat de aer condiționat, însă dorești performanță, Daewoo DSB-F0981ELH-V este exact ceea ce cauți.

Caracteristici generale

Consumul de energie este redus cu peste 30% datorită faptului că aparatul de aer condiționat este dotat cu Inverter. Unitatea interioară a acestuia este de culoare albă, iar greutatea ei este de 10 kilograme. Zgomotul produs este de maximum 40 de decibeli, iar dimensiunile acesteia sunt de 800 x 185 x 280 milimetri. Unitatea exterioară este și ea albă și cântărește 30 kilograme. Zgomotul maxim emis este de 60 decibeli, iar dimensiunile sunt de 760 x 552 x 256 milimetri.

Capacitatea de răcire este de 9000 BTU și poate să acopere o suprafață de până la 18 metri pătrați. Aparatul vine și cu funcția EcoHigh Efficiency, oferind o capacitate mărită de încălzire și de răcire. Pe lângă asta, acest aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F0981ELH-V vine și cu Hidden display, oferind camerei tale un aspect plăcut, iar ție îți oferă detalii importante: dacă aparatul este conectat la rețeaua de alimentare, dacă acesta funcționează în parametrii normali și dacă sunt variații de temperatură.

Clasa energetică

Aparatul aparține clasei energetice A+ pentru încălzire, iar pentru răcire aparține clasei A++. Clasele sunt superioare, singura clasă mai performantă fiind clasa A+++, însă ea se găsește pe aparatele mult mai scumpe. Factura de la furnizorul de energie electrică se va încadra în buget.

Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F0981ELH-V - Impresii, Preț (2) Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F0981ELH-V - Impresii, Preț (3) Aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F0981ELH-V - Impresii, Preț (4)

Funcții

Un aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F0981ELH-V vine cu multe funcții utile, precum timer, auto restart, dezumidificare, sleep mode, ventilare, anti mucegai, turbo și încălzire. Unele dintre aceste funcții se găsesc rar pe aparatele de aer condiționat din aria aceasta de preț. Acesta este un mare plus pentru Daewoo DSB-F0981ELH-V.

Timer este o funcție prin care aparatul poate fi setat să pornească sau să se oprească în orice moment, indiferent dacă e zi sau noapte.

Auto restart este funcția care aduce aparatul la setările obișnuite în cazul în care apare vreo întrerupere de curent.

Dezumidificarea are rolul de a elimina umezeala din aparat și din încăpere, oferind un aer curat și constant.

Funcția sleep mode se asigură că tu vei avea un somn bun și nu te vei trezi din cauza schimbărilor de temperatură de pe timpul nopții.

Funcția de ventilație face ca aparatul de aer condiționat să ventileze aerul din încăpere fără modificări de temperatură.

Cred ca știi și tu ce rol are funcția anti mucegai, ea elimină mucegaiul din unitatea interioară într-un ritm rapid și eficace. Ventilatorul unității interioare continuă să functioneze încă 3 minute după ce aparatul este oprit, asta pentru a elimina apa condensată de pe vaporizator.

Funcția turbo mărește capacitatea de încălzire și de răcire, astfel se va ajunge la temperatura dorită în cel mai scurt timp.

Merită să cumperi un aparat de aer condiționat Daewoo DSB-F0981ELH-V

Acest aparat de aer condiționat DSB-F0981ELH-V chiar merită achiziția! Acesta este un aparat foarte bun, iar prețul acestuia este mai mult decât perfect dacă e să ne uităm la specificații. Mai mult decât atât, dacă îl cumpărați veți economisi energie și bani. Veți vedea în timp că a meritat din plin să cumpărați acest aparat de aer condiționat. Este cert faptul ca nu te va dezamăgi niciodată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here