Aparat de aer conditionat Gorenje KAS26ZDCINVF

0
1114
Aparat de aer conditionat cu inverter Gorenje KAS26ZDCINVF, 9000 BTU, Clasa A, Auto Clean, Dezumidificare

Gorenje este o firma care produce aparate electrocasnice de lux clasandu-se in primii 8 mari producatori de aparate elctrocasnice din Europa. Misiunea celor de la Gorenje este aceea de a oferi pe piata electrocasnicelor, aparatura ecologica, economica si usor de folosit.

Caracteristici generale

Gorenje KAS26ZDCINVF, 9000 BTU este un aparat de aer conditionat de lux, modern, silentios datorita tehnologiei Inverter cu care este dotat si are un design placut. Se incadreaza in clasa energetica A atat pentru functia de racire cat si pentru functia de incalzire; fiind econom si eficient.

Gorenje KAS26ZDCINVF, 9000 BTU are dimensiunile 800 x 188 x 275 si 7.5kg.

Acest aparat de aer conditionat este dotat cu filtrul Hepa. Acest filtru este unul modern, retinand praful, mirosurile neplacute si bacteriile pentru a va oferi un aer curat si sanatos care sa contribuie la starea de bine a dumneavoastra si a familiei.

Functiile aparatului de aer conditionat Gorenje KAS26ZDCINVF, 9000 BTU

Aparat de aer conditionat cu inverter Gorenje KAS26ZDCINVF

Aparatul de aer conditionat Gorenje KAS26ZDCINVF, 9000 BTU este dotat cu functiile specific oricarui aparat de aer conditionat: racire, incalzire si dezumidificare,dar are si functii aparte, destinate maririi confortului.

Sleep/ Night Mode este o functie foarte importanta pentru aparatele de aer conditionat. Acest mod va permite sa lasati deschis in timpul somnului aparatul de aer conditionat. Datorita silentiozitatii sale, calitatea somnului nu va va fi afectata. Dupa setarea programului, temperatura creste sau scade in primele doua ore cu 1°C, pastrand temperatura constanta pana la finalul somnului.

Functia Turbo este perfecta pentru cei care nu vor sa astepte timpul normal pentru racirea sau incalzirea aerului. Acesta se va raci sau incalzi intr-un timp foarte scurt mentinandu-se ulterior programul selectat.

Functia de auto-curatare impiedica formarea mucegaiului si a mirosurilor neplacute. Astfel, in momentul in care aparatul de aer conditionat functioneaza pe modul racire, aceasta functie de auto-curatare usuca schimbatorul de caldura aflat in interiorul unitatii interioare, fiind pregatit pe ciclul urmator.

Functia Timer este importanta daca dorim sa gasim in locuinta temperature optima, avand posibilitatea de a programa aparatul de aer conditionat Gorenje KAS26ZDCINVF, 9000 BTU sa porneasca sau sa se opreasca intr-un interval de maximum 24 de ore.

Functia auto-restart este special conceputa pentru momentele in care este o cadere de curent electric. Chiar daca nu sunteti acasa, aparatul va porni singur in momentul remedierii problemei.

Cui recomandam Gorenje KAS26ZDCINVF?

Aparatul de aer conditionat Gorenje KAS26ZDCINVF, 9000 BTU este recomandat tuturor celor care doresc sa investeasca in aparate de aer conditionat la baza carora stau componente de calitate. Acest aparat este unul econom, silentios, un real ajutor pentru obtinerea unei temperaturi optime si a unui aer curat si sanatos.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here