Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC009DS Y16 IPLUS – review

0
671

Ce poate fi mai placut decat o oaza de relaxare, de liniste si de racoare in zilele toride de vara, dupa o zi istovitoare, decat o casa curata, ingrijita si cu temperatura adecvata? Este necesar un aparat de aer conditionat bun, la un raport calitate-pret ideal, care sa poata asigura confortul necesar in orice familie!

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat Carrier

Exceptand pretul care este destul de piperat pentru un aparat de aer conditionat, ceea ce ar fi oarecum un dezavantaj pentru familiile care nu o duc prea bine cu banii sau nu pot face un imprumut sau o investitie atat de mare, acest aparat este ideal. In primul rand, porneste fara probleme, raceste sau incalzeste incaperile foarte repede, mentine o temperatura constanta si la pornire, exista o intarziere de cateva minute pentru protejarea compresorului.

De asemenea, curentii de aer reci atat de neplacuti si periculosi pentru organismul uman sunt cu usurinta evitati, gratie acestei preincalziri inainte de pornirea ventilatorului si chiar daca alimentarea se intrerupe, aparatul va porni automat cu setarile anterioare recuperate.

Pe de alta parte, exista si functia de detectare automata a scurgerilor de agent frigorific si o functie de prevenire a formarii de mucegai. Se poate controla prin telecomanda sau de la telefonul mobil prin WiFi pentru ca pe panoul de afisare se va activa acea functie.

O caracteristica aparte a acestui aparat de aer conditionat este purificarea aerului prin ionizare, simuland efectul padurii si al cascadelor, iar particulele de praf sunt incarcate electric, ceea ce inseamna reducerea mirosurilor si scaderea mortalitatii cauzata de bacterii.

Aparatul se curata singur, avand un buton de self cleaning si poate merge si la viteza turbo, lucrand suplimentar pentru a ajunge la temperatura dorita in cel mai scurt timp, insa aceasta functie este ceva mai zgomotoasa.

In general, este un aparat silentios, care nu deranjeaza nici locuitorii nici vecinii, are un aspect elegant, un design placut, per total un produs excelent, la un pret pe masura. Aparatul este perfect pentru familiile in care primeaza calitatea si nu pretul mic si, in perioadele de reduceri, chiar se merita facuta investitia! Pentru aer curat la temperatura adecvata, aparatul de aer conditionat Carrier este cea mai buna alegere: eleganta, eficienta, silentiozitate!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here