Aparat de aer conditionat Beko BXEU120

0
878
Aparat de aer conditionat Beko BXEU120 Inverter

Vara trebuie sa iti faci sanie si iarna car, dar daca asta-iarna nu ti-ai cumparat un aparat de aer conditionat, o poti face acum. Aparatul de aer conditionat Beko BXEU120 Inverter, 12000 BTU este ideal pentru o vara torida ca aceasta si il gasesti acum la un pret avantajos.

Caracteristici generale Beko BXEU120

Beko BXEU120 Inverter, 12000 BTU este un aparat de aer conditionat silentios, cu un zgomot al cutiei interioare de 54 dB, avand marimea 795 x 187 x 265, econom, utilizat atat pentru racirea cat si pentru incalzirea aerului, dotat cu functiile de Dezumidificare, Auto Restart, Sleep/ Night Mode, Timer si Auto. Unitatea interioara cantareste 8.8 kilograme si este un aparat de tip mono split necesitand o unitate exterioara pentru fiecare unitate interioara montata in locuinta.

Clasa energetica

Beko BXEU120 Inverter, 12000 BTU se incadreaza intr-o singura clasa energetica si anume clasa A atat pentru racirea aerului cat si pentru incalzirea acestuia. Este un aparat de aer econom si silentios.

Filtrul cu carbon activ

Filtrul cu carbon active are scopul de a purifica aerul din locuinta dumneavoastra. Beko BXEU120 Inverter, 12000 BTU iti ofera un aer proaspat si sanatos in toate anotimpurile datorita acestui filtru modern. Acesta filtreaza particulele cu dimensiuni de pana la 0,1 microni eliminand mirosurile neplacute, praful, mucegaiul, mirosurile de mancare dar si fumul de tigara.

Tehnologia de tip Inverter

Aparatul de aer conditionat Beko BXEU120 Inverter, 12000 BTU functioneaza chiar si in conditii extreme de temperature si are o capacitate sporita atat pentru racirea aerului cat si pentru incalzirea lui.
Tehnologia de tip Inverter are foarte multe avantaje, printre ele numarandu-se si silentiozitatea aparatului de aer conditionat, atingerea temperaturii setate intr-un timp foarte scurt si pastrarea acesteia ulterior, consum scazut de energie electrica, economisind cu pana la 50% fata de aparatele de aer conditionat obisnuite.

Functia Timer

Aceasta functie iti permite sa gasesti acasa temperature mult dorita. Poti programa aparatul de aer conditionat sa se deschisa sau sa se inchida oricand intr-un interval de maximum 24 de ore.

Modul Sleep

Aparatul de aer conditionat va functiona 8 ore daca alegi programul Sleep. Este special conceput pentru a oferi confortul in timpul somnului, fiind in acord cu schimbarile care se produc in metabolismul uman.

Aparat de aer conditionat Beko BXEU120 Inverter, 12000 BTU, Clasa A, Display, Filtru purificare

Functii speciale

Functiile nemaiintalnite la alte aparate de aer conditionat sunt cele care fac diferenta intre ceea ce ne dorim noi si ceea ce au altii sau isi doresc ei.

Modul Economic

Una dintre functiile speciale este Modul Economic. O data ce este setat, Beko BXEU120 Inverter, 12000 BTU va mentine mediul ambiant in functie de temperatura aerului, volumul si viteza acestuia la nivelul optim.

Functia Auto Swing

Functia Auto Swing este foarte importanta. Aceasta ajuta la distribuirea aerului in mod egal in incapere fara a mai fi vreo diferenta de temperature intre sus si jos.

Cui recomandam Beko BXEU120 Inverter?

Recomandam Beko BXEU120 Inverter, 12000 BTU tuturor celor care isi doresc un aparat de aer silentios, econom, care sa purifice aerul.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here