Aparat de aer condiționat Beko BHIN 120 Slim – Bun și Ieftin

0
1082
Aparat de aer conditionat Beko BHIN 120 Slim - Bun și Ieftin

În această perioadă mulți sunteți în căutarea unui aparat de aer condiționat bun și la un preț acceptabil, așa că în acest articol vă recomand un aparat de aer condiționat Beko BHIN 120 Slim, un aparat de aer condiționat dintre cele mai bune, care cu siguranță vă va mulțumi, iar datorită performanței lui, veți fi ferm convinși că ați făcut o alegere bună.

Printre funcțiile principale integrate găsim funcția de dezumidificare, funcția jet, Timer, Sleep/night mode, auto restart, dream mode și dezghețare automată. Aceste funcții fac ca aerul să fie de o calitate care va satisface până și cea mai exigentă persoană atunci când vine vorba de aparate de aer condiționat. Funcțiile acestea fac din aparatul de aer condiționat Beko BHIN 120 Slim unul dintre cele mai importante modele existente pe piață la momentul actual.

Specificații și clase energetice aparat de aer condiționat Beko BHIN 120 Slim

Unitatea interioară este albă, iar unitatea exterioară, de asemenea. Diferențe sunt la greutate, mărime și zgomotul produs, așa cum veți găsi la toate aparatele de aer condiționat. Unitatea interioară are 11 kilograme, măsoară 940 x 265 x 335 milimetri și produce un zgomot de 56 decibeli, în timp ce unitatea exterioară are 31 de kilograme, măsoară 830 x 530 x 340 milimetri și produce un zgomot de 64 decibeli. Capacitatea de încălzire (BTU) este de 10.918, iar cea de răcire (BTU) este de 11.942. Filtrul este 4 în 1, afișajul este de tip LED, clasa de energie la răcire este A++, clasa de energie la încălzire este A+. Kitul de instalare este inclus. Ambele clase energetice excelează în calitate și sunt mai mult decât potrivite, astfel că nu va fi nevoie să vă faceți griji că veți consuma multă energie sau că aparatul nu va funcționa așa cum trebuie.

Aparat de aer conditionat Beko BHIN 120 Slim - Bun și Ieftin (2) Aparat de aer conditionat Beko BHIN 120 Slim - Bun și Ieftin (3)

Acest aparat de aer condiționat Beko BHIN 120 Slim beneficiază de 4 tipuri diferite de filtre, astfel încât aerul de care beneficiați este mult mai proaspăt și curat. El mai vine și cu filtru Photic Catalyst, un model de filtru ce îndepărtează mirosurile neplăcute foarte rapid, iar în același timp elimină germenii. O chestie foarte faina este că după un sfert de an de utilizare, el se poate reîncarcă fiind ținut la soare circa 8 ore.

Datorită filtrului 4 în 1, aparatul de aer condiționat Beko BHIN 120 Slim ajută ca aerul să fie lipsit de bacterii, polen și praf.

Alte funcții prezente la acest aparat de aer condiționat Beko BHIN 120 Slim

Funcția Sleep mode care îți asigură un somn perfect datorită temperaturii setate automat să îți ofere un somn cât mai bun și odihnitor.

Filtru Hepa este un filtru realizat special să elimine praful și polenul.

Auto Restart este funcția care aduce aparatul la setările anterioare dacă se ivește vreo problemă și nu se mai poate face alimentarea cu energie electrică o perioadă.

RealSet reprezintă o funcție care oferă o temperatură potrivită pentru tine. Senzorul din telecomandă funcționează în locul senzorului din aparat, iar el va transmite temperatura din jurul persoanelor către unitate.

Jet îți acordă temperatura dorită foarte repede, apoi o menține constantă.

Datorita funcției Timer poți seta aparatul să se oprească oricând sau sa pornească la orice oră.

Concluzii

Dacă dorești un aparat de aer condiționat elegant, care să își merite banii și să îți ofere calitate superioară, acest aparat de aer condiționat Beko BHIN 120 Slim este modelul pe care cu siguranță îl cauți. Excelează prin calitate, iar prețul este mai mult decât atrăgător.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here