Aparat de aer conditionat Beko BHIN 090Slim, 9000BTU – pareri si review

0
700

Pentru ca stim ca se anunta temperaturi caniculare, iti recomandam cu toata increderea sa aplezi la un aparat de aer conditionat. De ce? Pentru ca este singura solutie care ti-ar mai putea reduce confortul in casa. Aparatul de aer conditionat Beko BHIN 090Slim, este ce mai potrivit.

Caracteristici generale

Unitatea este simpla, de culoare alba. Dimnesiunile sunt 752mm x297mm x223mm, cu o greutate de 10kg. Nivelul de zgomot emis este de 53dB, relativ mediu pentru un aparat. Dimnesiunile unitatii exterioare sunt 770mm x300m x555mm, cu o greutate de 29kg. Temperatura minima de operare racire este de -15, iar cea maxima de 30, temperatura minima de operare incalzire este de -15, iar cea maxima de 48. Capacitatea de racire este de 8870BTU, asta inseamna ca raceste o suprafata de 20mp.

Un sistem de aer conditionat care are la baza tehnologia Inverter, are o fiabilitate crescuta in timp. Sunt evitate pornirile si opririle repetate, mecanismele si piesele din interior sunt mai putin solicitate intr-un aparat de aer conditionat cu Inverter, spre deosebire de unul traditional. Compresorul functioneaza la o viteza variabila, care permite un consum adaptat de energie la necesitatile de temperatura din camere.

Clasa energetica

Eficienta energetica de racire este A++, iar cea de incalzire este A+. Capacitatea nominala la racire este de 750W, iar cea la incalzire este de 770W. Tensiunea de alimentare este de 240V.

Functii si performante

Aparatul are o serie de filtre care absoarbe praful si mirosurile neplacute. Cerintele tot mai mari i-au facut pe producatori sa adauge functia de ionizare.

Ionizatorul(Cod Plasma) reprezinta un filtru de curatare si purificare, fiind cel mai avansat sistem la ora actuala. Cold Plasma elibereaza atat ioni negativi, cat si pozitivi (la interior) prin care se realizeaza o igenizare a aerului si se diminueaza mirosurile neplacute din interior. Aceasta functie de ionizare Cold Plasma mai are rolul de a absorbi praful din incapere. De asemenea ionii negativi ofera un mediu placut, relaxant si sanatos.

Actifour este un filtru 4 in 1: exista 4 tipuri diferite de filtre ce sunt utilizate pentru a oferi un aer curat si mai multa prospetime.

Filtru Hepa este realizat special sa elimine praful si polenurile.

Functia HotStar – senzorul de la unitatea interioara controleaza ventilatorul unitatii si previne patrunderea aerului rece la interior in timpul pornirii in modul incalzire.

Auto Changeover selecteaza automat modalitatea optima de functionare in functie de temperatura din interiorul camerei.

Auto restart
este functia care aduce aparatul la setarile anterioare daca se iveste o problema.

Functia Jet iti acorda temperatura dorita foarte repede apoi o mentine.

Zone Follow utilizeaza senzorul din telecomanda in locul senzorului din aparat. Telecomaanda va sesiza din jurul utilizatorului si va transmite temperatura inregistrata catre unitatea interioara, care va functiona in concordanta cu temperatura inregistrata. Controlul inteligent al temperaturii ofera un mediu placut, dar si economie de energie.

Aparatul vine cu un timer special realizat pentru utilizarea acestuia pe perioada noptii, iar operatiile de pornire/oprire automata pot fi ajustate la diferite ore.

Deoarece temperature scade in timpul somnului, functia Dream mode ajusteaza in mod automat temperatura din camera.

RealSet, este o functie care ofera o temperatura in camera care sa fie potrivita pentru tine.
Aceste functii fac ca aerul sa fie de o calitate care va satisface pana si cel mai pretentios om cand vine vorba de aparate, tot ele facand din aparatul de aer conditionat unul dintre cele mai importante modele existente pe piata la momentul actual.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here