Aparat de aer condiționat Beko BHIN 090 Slim

0
853
Aparat de aer condiționat Beko BHIN 090 Slim

Un aparat de aer condiționat Beko BHIN 090 Slim este achiziția perfectă pe care noi v-o recomandăm în cazul în care v-ați săturat de căldura insuportabilă din casa dumneavoastră. Imediat după achiziționarea acestui produs, vă asigurăm că după-amiezile și serile cu temperaturi caniculare pe care le veți petrece în casă nu vor mai reprezenta un calvar pentru dumneavoastră.

Caracteristici generale

Încă de la o primă privire aruncată peste acest aparat de aer condiționat Beko BHIN 090 Slim, puteți observa culoarea albă pe care o are unitatea interioară, fapt pentru care aceasta și-ar găsi locul în orice încăpere, indiferent de culoarea mobilei sau a pereților.

Unitatea interioară cântărește 11 kilograme și măsoară 940 x 265 x 335 milimetri, în timp ce unitatea exterioară cântărește 30 de kilograme și măsoară 830 x 530 x 340 milimetri.

Aparatul de aer condiționat Beko BHIN 090 Slim este dotat cu un compresor de tip Inverter, acesta fiind un atu față de modelele convenționale.

Datorită acestei tehnologii inovatoare a compresorului de tip Inverter, dumneavoastră veți putea beneficia de anumite avantaje:

  • Aerul condiționat va reuși să scadă temperatura cât de mult doriți dumneavoastră, ca mai apoi acesta să rămână deschis, setat la o viteză redusă, pentru a vă menține temperatura dorită;
  • Temperatura va fi mult mai precisă. Acest lucru ferindu-vă de eventualele fluctuații de temperatură și oferindu-vă totodată o stare de confort cât mai ridicată;
  • Aparatul va funcționa la capacitate maximă încă de la pornirea acestuia, acest lucru ajutându-vă pe dumneavoastră să obțineți în casă temperatura dorită în cel mai scurt timp posibil.

Clasa energetică aparat de aer condiționat Beko BHIN 090 Slim

Atunci când vine vorba despre clasa energetică a acestui aparat de aer condiționat Beko BHIN 090 Slim, vă putem spune că a reușit să obțină printre cele mai bune calificative. Acesta având A+ pentru încălzire și A++ pentru răcire. Datorită faptului că ambele clase energetice sunt performante, nu ar trebui să vă faceți griji atunci când vine vorba de performanțele acestuia, dar nici de energia electrică consumată de către acesta.

Aparat de aer condiționat Beko BHIN 090 Slim (2)Aparat de aer condiționat Beko BHIN 090 Slim (3)

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat Beko BHIN 090 Slim

Aerul condiționat Beko BHIN 090 Slim dispune de numeroase funcții inovatoare, ceea ce îl face un aparat modern și dorit de către foarte multă lume.

Aparatul este dotat cu 4 filtre diferite pentru a vă oferi un aer cât mai curat și cât mai proaspăt.

  • Filtru Photic Catalyst – care are rolul de a elimina germenii și de a îndepărta mirosurile neplăcute cu o capacitate impresionantă. Acest filtru se poate reîncărca o dată la 3-4 luni, prin plasarea lui la soare timp de 6-8 ore;
  • Filtru Hepa – elimină polenul și praful;
  • Filtru Silver Ion – elimină bacteriile din aer și controlează dezvoltarea microbilor;
  • Filtru Catechin – elimină mirosurile și impuritățile.

O altă funcție de ultimă generație pe care o găsim la acest aparat de aer condiționat Beko BHIN 090 Slim poartă numele de “Real Set”. Această funcție reușește să utilizeze senzorul de telecomandă în locul senzorului din aparat pentru a vă putea identifică temperatura dumneavoastră, urmând să o trimită către unitatea interioară care va funcționa concomitent cu temperatura din corpul dumneavoastră.

Beko BHIN 090 Slim mai dispune de o funcție care adaptează temperatura oferită de către aparat cu temperatura corpului dumneavoastră în timpul somnului. Această funcție care poartă numele de “Dream Mode” vă va oferi un somn cât mai liniștit și cât mai plăcut.

Concluzii

Dacă dumneavoastră optați pentru un aparat de aer condiționat care să nu fie nici foarte scump, nici foarte ieftin, care să fie economic, să aibă un design atrăgător prin simplitatea lui și totodată să fie de o bună calitate, Beko BHIN 090 Slim este aparatul de aer condiționat pe care dumneavoastră trebuie neapărat să îl aveți în casă!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here