Aparat de aer conditionat Beko BHIN 090 Slim – Pret si descriere

0
625

Proiectat pentru eficienta, putere si stil, gama noastra inovatoare de aer conditionat va permite sa va bucurati de briza rece, mentinand in acelasi timp aspectul casei dumneavoastra. Explorati colectia noastra inovatoare si mentineti-va familia confrotabila chiar si in timpul celor mai fierbinti si mai umede luni ale anului. Aparatul de aer conditionat Beko BHIN 090, este alegerea perfecta si are si un pret avantajos.

Caracteristici generale

Acest aparat este alb, de dimensiuni mici 752mm x 297mm x223mm, cu o greutate de 10kg.Temperatura maxima de operare racire este de 30C, iar cea minima de 15C(vara), temperatura maxima de operare incalzire este 48C, iar cea minima 15C(iarna). Nivelul de zgomot este de 53dB. Dispune de un compresor de tip Inverter 090,de 9000BTU,cea mai buna tehnologie in momentul actual.Unitatea interna a aparatului se monteaza pe perete, avand o greutate de 10kg fapt ce nu afecteaza constructia peretelui. Daca aparatul este pozitionat pe hol, intr-un apartament de 3 camere, temperatura va fi una ambientala.

Consumul energetic

Clasa energetica de racire este de tip A++, A fiind cea mai eficienta clasa cand vine vorba de consumarea energiei, iar clasa energetica de incalzire este de tip A+. Capacitatea de racire este de 8870BTU,iar cea de incalzire de 8530BTU.

Tensiunea de alimentare a aparatului este de 240V. Capacitatea nominala la racire este de750W, iar cea la incalzire de 770W.

Functii si performante

Acest aparat dispune de un filtru 4in 1.

Filtrul HEPA este un acronim de la High Efficiency Partticulate Air. Acesta elimina acumularile de praf si polenul.

Pentru filtrarea mirosurilor se foloseste un filtru de carbune activ, iar pentru filtrarea si purificarea aerului se foloseste un filtru cu catechin. Filtru catechin combina proprietatile filtrului electostatic si a filtrului de carbune, eliminand bacteriile si dezodorizand aerul. Filtrul cu catechin este consumabil.

Filtru Silver Ion
previne bolile respiratorii si contribuie la un somn linistitor si chiar la relaxarea utilizatorului.

Filtru Photic Catalyst
,este un catalizator special plasat pe filamentul filtrului capteaza si favorizeaza descompunerea substantelor alergene prezente in casa in mod normal.

Dream mode, temperatura corpului scade pe timpul somnului, aceasta functie ajusteaza automat temperatura din camera.Fluxul de aer si temperatura sunt ajustate potivit cu temperatura corpului din timpul somnului, iar aparatul se va opri automat la momentul setat.

Modul Sleep/Night mode economisete energie in timpul orelor de dormit.

Modul Timer seteaza cronometrul pentru a opri unitatea,astfel asiguri un mediu placut cat si o functioanare economica.

Functia Jet incalzire cu ajutorul acestei functiei si a modului Turbo poti incalzi o incapere rapid si eficient si poti inlocui cu succes centrala termica in primele zile de toamna.

Functia dezghetare,in timpul modului “incalzire”, unitatea exterioara se va degheta automat pentru a-si creste eficienta.Aceasta procedura dureaza intre 2-10 minute.Dupa terminarea dezghetarii, se revine automat la modul de incalzire.

Functia Auto Restart, nu trebuie sa ti mai faci probleme daca intampini o pana de curent.Aerul conditionat va reporni automat cand curentul revine cu setarile anterioare.

Functia Zone Follow prin senzorul din telecomanda aerului conditionat va detecta temperatura din jurul tau, astfel aparatul iti asigura confortul si temperatura de care ai nevoie, exact in zona din camera in care te afli.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here