Aparat de aer condiționat Alizee Plus AHW09IG3 – Preț, Sugestii

0
974
Aparat de aer condiționat Alizee Plus AHW09IG3 - Preț, Sugestii

Dacă te-ai gândit să îți achiziționezi un aparat de aer condiționat, dar bugetul tău alocat pentru această achiziție nu este unul foarte mare, atunci un aparat de aer condiționat Alizee Plus AHW09IG3 ar putea fi cel mai potrivit nevoilor tale.

Alizee Plus AHW09IG3, INVERTER, 9000 BTU este un aparat accesibil care face față cu brio scopurilor pentru care a fost conceput. Prin urmare, nu trebuie să vă faceți griji dacă vara asta v-a luat pe nepregătite și stați mai puțin bine cu banii.

Caracteristici generale

Fiind un aparat de tip split, acesta este format din două componente de bază: unitatea interioară și unitatea exterioară. Cea care se montează în interior are o greutate de 10 kg și poate emite un zgomot de maxim 34 dB. Am putea spune astfel că este mult mai silențioasă decât aparate mai scumpe și chiar mai ușoară. Unitatea exterioară cântărește 29,5 kg fiind și ea destul de ușoară. Ambele unități sunt albe.

Capacitatea de răcire a acestui aparat este de 9000 BTU, fiind cel mai potrivit în cazul unei locuințe/încăperi cu suprafața între 18 și 25 mp. Capacitatea de încălzire este un pic mai mare, de 9500 BTU.

Dispune bineînțeles și un afișaj LED și de o telecomandă pe care o veți găsi în pachet. Și aceasta are integrat la rândul ei un display.

Aparat de aer condiționat Alizee Plus AHW09IG3 - Preț, Sugestii (2) Aparat de aer condiționat Alizee Plus AHW09IG3 - Preț, Sugestii (3)

Clasa energetică aparat de aer condiționat Alizee Plus AHW09IG3

Având două tipuri de funcționare, de încălzire și de răcire, un aparat de aer condiționat are două clase energetice, care corespund însă în cazul lui Alizee Plus AHW09IG3, INVERTER, 9000 BTU. Astfel, și la încălzire și la răcire clasa energetică este A+, fiind una destul de economică, a treia ca eficiență după A++ și A+++. Astfel, vă asigurați că factura la electricitate nu este prea umflată.

Puterea consumată la încălzire de acest aparat de aer condiționat este de 780 de W, iar cea consumată pentru răcire este de 800 de W.

Funcții și performanțe

Acest model nu dispune de foarte multe funcții, altele decât cele de bază ale unui aparat de aer condiționat, însă acestea aduc totuși un plus de confort.

Spre exemplu, modul Turbo vă permite să setați aparatul pe capacitate maximă, pentru a ajunge într-o perioadă de timp cât mai scurtă la temperatura pe care ați setat-o.

Funcția dezumidificare are rolul de  a reduce umiditatea din aer, aceasta fiind unul din principalele cauze care pot duce la disconfort.

Funcția Cold Air Prevention are rolul ca, atunci când aparatul este pornit pe încălzire, să protejeze împotriva aerului rece.

Tehnologia 1 W Standby se ocupă cu reducerea consumului de energie electrică în modul standby, de la aproximativ 4-5 W la doar 1 W, făcând astfel o economie de până la 80%.

Funcția Auto-Restart se asigură că aparatul va reporni în cazul unei întreruperi de curent electric, scăpându-vă de grija repornirii sale manual.

Merită să achiziționați un aparat de aer condiționat Alizee Plus AHW09IG3?

Acest aparat de aer condiționat este unul dintre cele ideale pentru cineva cu un buget destul de mic dar care își dorește performanțe și confort fără prea multe funcții suplimentare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here