Aer LG A09RK/S09AK 9000 BTU opinii si pret

0
827
Aparat de aer conditionat LG, A09RK/S09AK, Inverter, 9000 BTU

Daca in bucatarie ne putem descurca si fara electrocasnice cu ajutorul metodelor din batrani, e destul de greu sa ne descurcam si fara aparatele de aer conditionat. Singura metoda pe care o stiu eu este evantaiul … si e cam greu sa faci vant cu un evantai de hartie si sa racesti un apartament de 1 – 2 camere in aproximativ 15 – 20 de minute.

Daca si tu esti in cautarea unui aparat de aer conditionat, iti recomandam LG, A09RK/S09AK 9000 BTU ideal pentru incaperi sau locuinte ce nu depasesc 20 – 25 mp. Noi il consideram unul dintre cele mai bune aparate de aer conditionat, iar pretul ii reflecta calitatea, nefiind la indemana oricui.

Caracteristici generale

Cu un design modern si rafinat, acest aparat de aer conditionat da o nota de eleganta oricarei incaperi in care va fi montat. Unitatea interioara este neagra integral, cantareste 11.5 kilograme si masoara 885x285x205 milimetri. Unitatea exterioara este gri, cantareste 33 de kilograme si masoara 770x545x288 milimetri. Aceasta din urma emite un zgomot de maximum 45 de dB si cu siguranta, nu va va deranja vecinii.

Aparatul de aer conditionat LG, A09RK/S09AK 9000 BTU de tip split de perete este dotat cu tehnologia de tip Inverter si compresor LG si este foarte silentios, emitand un zgomot intre 19 – 33 dB in functie de treapta ventilatorului.

Filtrul este unui inovator, compus din Plasmaster Ionizer prin intermediul caruia peste 3 milioane de Ioni Plasmaster sterilizează nu doar aerul care circulă prin echipamentele de climatizare cat şi substanţele dăunătoare şi mirosurile neplăcute, filtrul de protectie micro 3M, cu ajutorul caruia sunt filtrate particulele microscopice dăunătoare precum polenul şi firele de praf care pot cauza boli respiratorii sau alergii. Acest dublu filtru opreste bacteriile, praful si mucegaiul.

Datorita acestor filtre, aerul va fi mereu curat, lipsit de bacterii si alergeni si bun de respirat pentru copii.

Aparat de aer conditionat LG, A09RK/S09AK, Inverter, 9000 BTU design Aparat de aer conditionat LG, A09RK/S09AK, Inverter, 9000 BTU autocuratare Aparat de aer conditionat LG, A09RK/S09AK, Inverter, 9000 BTU unitate externa

Clasa energetica

Aparatul de aer conditionat LG, A09RK/S09AK 9000 BTU se incadreaza in doua clase energetice. El apartine clasei A+ pentru incalzire si clasei A++ pentru racire. Ambele sunt clase energetice performante si econome, asadar nu trebuie sa va faceti griji nici pentru energia electrica consumata, dar nici pentru faptul ca vor aparea curand aparate de climatizare mult mai performante.

Functii si performante

Aparatul de aer conditionat LG, A09RK/S09AK 9000 BTU este, dupa parerea noastra, un aparat de aer conditionat de lux. Cu toate ca incalzeste camera uniform, unitatea interioara a acestui aparat de aer conditionat reporneste avand fanta in ultima pozitie de ventilare.

In plus, atunci cand aparatul de aer conditionat intra in stand-by, acesta va economisi cu pana la 80% mai multa energie.

Sleep / Night mode este functia care va asigura o temperatura in conformitate cu schimbarile care se petrec in corpul uman in timpul somnului, dar si un confort sporit pentru odihna.

Cu ajutorul functie Timer puteti programa aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca oricand pe timpul zilei sau al noptii.

Jet atinge temperatura dorita in cel mai scurt timp, mentinand apoi temperatura constanta.

Modul silentios cu care este dotat aparatul de aer conditionat LG, A09RK/S09AK 9000 BTU este special conceput pentru a nu ne deranja auzul pe parcursul folosiri acestuia.

Auto Restart este functia cu ajutorul careia aparatul de aer conditionat reporneste la setarile anterioare daca, in timpul functionarii, a fost intrerupta energia electrica.

Cu ajutorul Autodiagnozei, aparatul de aer conditionat LG, A09RK/S09AK 9000 BTU va transmite un cod de eroare de fiecare data cand acesta nu va functiona in parametrii normali.

Controlul activ de energie va ajuta sa economisiti pana la 29% mai multa energie decat in mod obisnuit.

Compresorul aparatului de aer conditionat LG, A09RK/S09AK 9000 BTU se usuca automat dupa utilizare, fiind dotat cu functia de Autocuratare Plasmaster, iar Ionii Plasmaster vor sterliza si vor indeparta bacteriile si mucegaiul.

De ce recomandam aparatul de aer conditionat LG, A09RK/S09AK 9000 BTU?

  • Este dotat cu foarte multe functii special create pentru a usura utilizarea aparatului de aer conditionat, dar si pentru a proteja natura economisind energie electrica.
  • Design-ul modern va adduce o nota de rafinament si eleganta incaperii in care va fi montat.
  • Are o clasa energetica performanta (doar clasa energetica A+++ il intrece) si este un electrocasnic pe care va puteti baza o lunga durata de timp.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here