Aer condiționat, Inverter, GALANZ, AC-09HP33 – Preț, Impresii

0
894
Aer condiționat, Inverter, GALANZ, AC-09HP33 - Preț, Impresii

Dacă aveți un buget limitat pentru achiziția unui aparat de aer condiționat, noi vă recomandăm un aparat de aer condiționat, Inverter, GALANZ, AC-09HP33, 9000BTU.

Odată cu venirea verii apar, din păcate, și temperaturile insuportabile care vă pot împiedica să vă relaxați chiar dacă sunteți în vacanță sau concediu.

Dacă aveți un buget limitat pentru achiziția unui aparat de aer condiționat, noi vă recomandăm un aparat de aer condiționat, Inverter, GALANZ, AC-09HP33, 9000BTU. Acest model dispune de funcțiile necesare pentru a crea în locuință un mediu răcoros și confortabil.

Caracteristici generale

Fiind un aparat de tip split, este alcătuit din două componente principale: o unitate care este montată în interiorul locuinței, și alta care este montată în afara sa.

Unitatea interioară are dimensiunile de 800 x 290 x 186 mm, o greutate de 10 kg și emite un zgomot de 50 dB când ventilatorul se află în ultima treaptă de viteză (în primele două trepte scoate 36, respectiv 46 dB). Nu ar trebui să vă deranjeze acest zgomot, având în vedere că este unul tipic unui aparat de aer condiționat.

Aparatul are o capacitate de răcire a aerului de 9000 BTU, însemnând că este potrivit utilizării într-o încăpere cu suprafața de 18-25 mp.

Unitatea exterioară măsoară 745 x 552 x 328 mm, are o greutate de doar 26 kg și emite următoarele nivele de zgomot în cele 3 trepte de viteză: 50 dB, 55 dB, 60 dB. Această unitate nu vă va deranja sub nicio formă, având în vedere amplasarea sa într-un spațiu exterior.

Pentru ca aparatul să funcționeze, în exterior temperatura trebuie să se afle între -10  °C și +43 °C.

Dispune și de un afișaj pentru vizualizarea informațiilor importante, iar în pachet veți găsi și o telecomandă pentru a-l controla cu ușurință de la distanță.

Aer condiționat, Inverter, GALANZ, AC-09HP33 - Preț, Impresii Aer condiționat, Inverter, GALANZ, AC-09HP33 - Preț, Impresii (2)

Clasa energetică

Pe lângă funcția de răcire, acest aparat de aer condiționat, Inverter, GALANZ, AC-09HP33, 9000BTU dispune și de un mod de încălzire. Prin urmare, face parte din două clase diferite de energie. La încălzire, face parte din clasa energetică A, în timp ce funcția de răcire se încadrează în clasa A++. Astfel, are un consum foarte eficient de energie, lucru care se va observa în facturile mai mici la electricitate.

Puterea consumată la încălzire este de 710 W, în timp ce la răcire aparatul utilizează 770 W.

Funcții și performanțe aparat de aer condiționat, Inverter, GALANZ, AC-09HP33

Având în vedere prețul deosebit de scăzut al acestui model, nu îi putem reproșa faptul că nu are funcții suplimentare pentru o utilizare mai ușoară, confort sporit etc. Nu dispune, din păcate, nici de funcția de dezumidificare.

Funcția Auto Restart este cea care are rolul de a reporni aparatul de aer condiționat atunci când se întrerupe pentru o perioadă curentul electric. Astfel, nu va mai trebui să stați cu grija de a-l reporni manual de fiecare dată.

Pentru un control mai bun al consumului energetic și al temperaturii, este implementată și funcția Timer. Cu ajutorul acesteia puteți programa pornirea sau oprirea aparatului pe o perioadă de 24 de ore.

Merită achiziționat un aparat de aer condiționat, Inverter, GALANZ, AC-09HP33, 9000BTU?

Da, dacă nu doriți să cheltuiți mai mulți bani decât este necesar pentru răcirea locuinței. În cazul în care nu sunteți fanul funcțiilor de pe modelele mai avansate, cum ar fi autodiagnosticare, funcție de răcire imediată, etc., acest model reprezintă o alegere foarte bună.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here