Aer conditionat Inverter, GALANZ, AC-09HP33 – pareri si review

0
531

Suntem la jumatatea lunii iulie, iar dumneavoastra nu ati avut timp sau banii necasari pentru achizitionarea unui aparat de aer conditonat? Acum e momentul perfect, deoarce magazinele se intrec in reduceri.O solutie ar fi aerul conditionat GALANZ AC-09HP33, cu care va puteti petrece serile intr-o atmosfera relaxanta.

Caracteristici generale

Ca aspect cei de la GALANZ au pastrat acelasi design pe care il intalnim in prezent la mai toate aparatele de aer conditionat, fiind usor de integrat in orice loc din casa.Unitatea interioara este complet alba cu un mic display LCD in partea dreapta, ce indica temperatura setata si programul folosit.Dimensiunile sunt cele standard, 800mm x290mm x186mm.Zgomotul emis variaza de la 36, 45, 50dB, in functie de treapta de ventilare.Are o greutate de 10kg.Dimnesiunile unitatii exterioare sunt:745mm x328mm x552mm si o greutate de 26kg.Temperatura minima de operare racire este de -10 grade, iar cea maxima de +43grade.

Aparatul are un consum de energie mic, iar acest lucru se datoreaza compresorului rotativ cu inverter.Tehnologia inverter presupune modificarea turatiei si capacitatii compresorului unui aparat de aer conditionat in functie de anumiti parametri.Astfel la pornire procesul comanda compresorul o turatie si o capacitate maxima,pentru atingerea rapida a temperaturii dorite.Odata ce aceasta temperatua a fost atins, procesorul comada compresorul sa-si reduca turatia si implicit capacitatea la valori minime, asigurand mentinerea temperaturii setate.

Clasa energetica a aerului conditionat GALANZ AC-09HP33

Eficienta energetica oferita de acest sistem de climatizare este una foarte buna, avand clasa A++ la racire si clasa A la incalzire. Are o capacitate de racire de 9000btu, iar cea de incalzire de 10500btu,este destinat incaperilor cu suprafata de 25mp.

Functii si performante

Aparatul dispune de un filtru praf pentru a oferi un aer cat mai curat si cu mai multa prospetime.Aerul este intotdeauna lipsit de mirosuri neplacute sau bacterii.

Pe partea de functii modelul dispune de urmatoarele imbunatatiri.timer,auto restart, turbo si sleep/night mode.
Autorestart este functia care aduce aparatul la setarile anterioare daca se iveste vreo problema.

Functia Sleep/Night mode asigura un somn perfect datorita temperaturii setate automat, astfel veti avea parte de un somn linistitor .

Daca doresti racirea sau incalzirea intr-un timp cat mai scurt a incaperii, poti folosi cu incredere functia turbo.Aceasta creste puterea aparatului pentru o perioada limitata de timp.

Cu Timer ai parte de flexibilitate maxima.Poti seta pornirea/oprirea aparatului intr-un interval de 24h.

Functia FAN elimina umezeala nedorita din unitatea interioara in timpul modului de operare racire.Dupa oprirea aerului conditionat, ventilatorul unitatii interne va continua sa functioneze pentru o vreme, pentru a usca unitatea interioara.

Functiile de climatizare ale aparatului sunt:racire, incalzire si ventilatie.

Functia de ventilatie
, cu aceasta functie aparatul ventileaza aerul in trepte cu un debit de 620mc fara sa-i modifice temperatura.

Aparatul GLANZ este un apart de aer conditionat accesibil, ideal pentru o locuinta de mici dimensiuni.Se recomanda celor fara prea mari pretentii, care nu vor sa plateasca in plus pentru functii sau dotari inutile .

Telecomanda din dotare este cu butoane inuitive si cu un ecran LED unde sunt afisate informatiile programelor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here