Aer conditionat Inverter Finlux FDCI 12LK46GFH, 12000BTU – pareri si review

0
1330

Vrei sa ai parte de racoare in casa ta vara aceasta, dar inca nu te-ai hotarat asupra unui aparat de aer conditionat? Noi iti venim in ajutor. Cu aparatul de aer conditionat Finlux FDCI 12LK46GFH, vei avea parte de confortul si racoarea necesara, pentru tine si familia ta in orice anotimp.

Caracteristici generale

Unitatea interioara este de dimensiuni 800mm x188mm x300mm, cantarind 10kg. Zgomotul este de doar 41dB, foarte mic. Unitatea exterioara este de culoare alba, masurand 720mm x260mm x540mm, cu o greutate de 30kg. Intervalul de operare la racire este de -18 si +47grade, iar la incalzire -18 si +30 grade. Aparatul are o capacitate de racire de 12000BTU si o capacitate de incalzire de 12000BTU. Suprafata pe care o poate acoperi este de aproximativ 50mp.

Aparatul de aer conditionat Finlux este dotat cu un sistem inverter. Acesta asigura eficienta sporita si un confort crescut. Asigura un control de temperatura mai precis fara fluctuatii si mentine temperatura ambianta crescuta cu un consum de energie mai scazut si o reducere semnificativa in nivelurile de zgomot si de vibratii.

Clasa energetica a aparatului de aer conditionat Finlux FDCI 12LK46GFH

Eficienta energetica de racire a acestui aparat este A+++, iar consumul nominal la racire de 1.05kW. Eficienta energetica la incalzire este clasa A++, iar consumul nominal la incalzire de 0.975kW. Capacitatea nominala la racire este de 3.65kW, iar la incalzire de 3.8kW. Are un consum de energie foarte mic. Debitul de aer pentru unitatea interna este de 620mc.

Functii si performante

Calitatea aerului depinde in general de filtre. Acest model asigura filtrarea eficienta a aerului din camera. Particulele de praf sau bacteriile nu au ce cauta in viata ta. Echipamentul este dotat cu un filtru anti-praf si antibacterian ceea ce face ca acest aparat este ideal si pentru persoanele alegice.

Cea mai noua tehnologie a aparatelor de aer conditionat cu filtrare si purificare a aerului sunt cele care au incorporate tehnologia cu ionii de argint, ce purifica aerul. Argintul, ca material are o serie de efecte benefice asupra sanatatii iar aceste tehnologii moderne permit chiar diminuarea efectelor pe care le au alergiile asupra sanatatii.

Un aparat de aer conditionat cu filtrele corect intretinute si curatate in mod regulat, are o multitudine de efecte benefice precum: filtrarea aerului interior de polen, mirosuri neplacute, purificarea si improspatarea aerului, dar si o perioada indelungata in stare foarte buna de functionare.

I Feel este un mini senzor din telecomanda ce poate determina si transmite nivelul temperaturii din jurul ei catre unitatea interioara .Astfel controlul temperaturii se va face mult mai precis si confortabil.

Auto-restart, aceasta functie reporneste aparatul si il face sa functioneze conform ultimelor setari, daca s-a oprit in urma intreruperii cu energie electrica.

Fast Cool raceste aerul puternic, urmand automat etapa de confort cool ce mentine temperatura aerului dorit, rezultand si o importanta economie de energie.

Dezumidificarea isi dovedeste utilitatea in zilele toride de vara. Cu aceasta functie aerul conditionat extrage si elimina umezeala din camera.

Cu o simpla apasare de buton al telecomenzii cu display digital puteti sa va adaptati temperatura din incapere in functie de propriile nevoi.

In concluzie, cred ca acest aparat de aer aer conditionat merita achizitionat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here