Aer condiționat Daikin FTXB50C-RXB50C – Impresii, Preț, Păreri

0
925
Aer condiționat Daikin FTXB50C-RXB50C - Impresii, Preț, Păreri

A venit vara, și odată cu ea, și temperaturile ridicate care ne pot împiedica foarte ușor planurile de zi cu zi. Din fericire, putem schimba asta prin achiziționarea unui aparat de aer condiționat Daikin FTXB50C-RXB50C.

Daikin FTXB50C-RXB50C este un aparat destul de scump, însă care își justifică prețul prin capacitatea mare de răcire/încălzire și performanțe.

Caracteristici generale

Fiind un aparat de tip split, este alcătuit din două elemente de bază, o unitate care se montează în interiorul locuinței și alta care este amplasată în exterior.

Unitatea interioară are dimensiunile de 1065x310x224 milimetri și o greutate de 14 kilograme. Poate produce următoarele nivele de zgomot, în funcție de treapta de viteză în care se află ventilatorul: 32/38/40/44 decibeli. Astfel, chiar și în ultima treaptă de viteză, aparatul va rămâne destul de silențios, pentru a nu vă deranja somnul sau activitatea pe care o desfășurați.

Unitatea exterioară măsoară 855x753x328 milimetri și cântărește 44 kilograme. Emite un sunet de până la 64 decibeli, care nu vă va deranja însă vecinii sau pe dvs., fiind situată într-un mediu deschis.

Ambele unități sunt albe.

Daikin FTXB50C-RXB50C dispune și de un afișaj digital, iar în pachet veți găsi și o telecomandă, pentru controlul facil de la distanță al aparatului.

Capacitatea de răcire a acestui aparat este de 18698 BTU. În schimb, capacitatea de încălzire este un pic mai mare, de 19107 BTU. Prin urmare, este destinat folosinței într-o locuință cu suprafața între 40 și 50 mp.

Consumul energetic

Din punct de vedere al eficienței consumului energetic, acest model nu vă va dezamăgi. Ambele moduri de funcționare, de răcire și de încălzire, fac parte din clasa A+. Aceasta este o clasă de energie pe cât de performantă, pe atât de economică. Veți economisi astfel o sumă importantă de bani pe toată durata folosirii aparatului.

Funcții și performanțe

Un aer condiționat Daikin FTXB50C-RXB50C nu integrează foarte multe funcții suplimentare, probabil în încercarea de a ține prețul cât mai scăzut posibil. Beneficiază însă de funcțiile de bază care vă vor ajuta să respirați un aer răcoritor, curat și sănătos.

Funcția de dezumidificare are rolul de a reduce semnificativ umiditatea din aerul respirat, până aceasta ajunge la un nivel optim. Sunteți protejat astfel de disconfortul pe care umiditatea excesivă îl poate produce și de eventualele boli respiratorii care pot apărea din cauza umidității.

Funcția Programator 24 ore vă oferă posibilitatea de a programa cu ajutorul telecomenzii orele de funcționare și de oprire ale aparatului de aer condiționat, pe parcursul a 24 de ore. Veți putea sa gestionați astfel mai bine funcționarea aparatului, economisind energie și salvând timp.

Funcția autorestart este cea care se ocupă de repornirea aparatului de aer condiționat în eventualitatea căderii curentului electric. Nu veți mai fi nevoit să îl reporniți manual. Acesta își amintește setările pe care i le-ați făcut înaintea de întreruperea curentului.

Cui recomandăm aparatul de aer condiționat Daikin FTXB50C-RXB50C?

Recomandăm acest model oricui are o locuință de mici dimensiuni de încălzit sau răcit, și nu dorește să cheltuiască mai mulți bani decât este nevoie, fără a face însă vreun compromis asupra confortului. În plus, design-ul aparatului este unul modern, integrându-se ușor în orice decor și este ușor de curățat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here