Pareri boiler electric Ariston Shape Premium 80L

1
2617
Boiler electric Ariston Shape Premium 80

Un boiler de calitate, dar cu un pret pe masura este dupa parerea noastra Ariston Shape Premium 80 L ideal pentru cupluri cu toate ca producatorul il recomanda pentru aproximativ 4 persoane. Acest model a fost testat timp de 2 ani si inca functioneaza. Boilerele sunt solutia perfecta pentru a avea apa calda oricand fara sa depindeti de lucrarile furnizorilor de apa calda si fara sa platiti mai mult decat consumati.

Din 1960 Ariston produce incalzitoare de apa. Boilerele electrice Ariston Shape Premium sunt solutii alternative pentru incalzirea apei la un cost mic, cu montare pe vertical si un design minimalist, fara a va deranja sau a ocupa prea mult spatiu in baia dumneavoastra. O solutie ingenioasa pentru a economisi spatiu este sa montati acest boiler electric deasupra masinii de spalat rufe.

Indiferent cat de des sau cat de rar il folositi, protectia de titan emailat ii asigura o durata lunga de viata. Aceasta poate fi prelungita si daca respectati intervalele producatorului in ceea ce priveste curatarea rezistentei de calcar.

https://www.youtube.com/watch?v=dd6WbPMb8-s

Caracteristici generale

In functie de inaltimea si latimea pe care le aveti disponibile sau care doriti sa fie ocupate, puteti alege modele cu o capacitate variabila si dimensiuni diferite. Acest boiler cu alimentare electrica are o greutate de 23.5 kilograme si masoara 77.5 x 47.6 x 48.9 cm.

Boiler electric Ariston Shape Premium 80 lateral Boiler electric Ariston Shape Premium 80 informatii model

Functii si functionare

Boilerul electrice Ariston Shape Premium cu o capacitate de 80 L este prevazut cu funcţia ECO. Aceasta functie are capacitatea de a memora particularităţile de utilizare: aceasta stochează în memorie perioadele din zi în care folosiţi apa caldă, iar ulterior apa va fie gata de utilizare la momentul respectiv şi în cantitatea pe care o folosiţi în mod curent, reducând astfel la minimum pierderile de energie (reducerea consumului de energie cu 10%).

O alta functie care va ajuta sa economisiti energie electrica este functia de programare. Îmbinând funcţia ECO cu cea de programare, se poate economisi până la 20% din energia electrica consumata in mod normal de un boiler de apă obişnuit.

Utilizand ambele tehnologii beneficiati de un plus de confort şi economisiti si energie.

Sistemul Nanomix permite producerea cu pana la 10% mai multa apa calda fata de un boiler traditional. Aceasta apa este destinata utilizatorilor pentru un confort sporit.

Dar daca incalzitorul pe care il achizitionati combina tehnologia Nanomix cu tehnologia “Best”, la acelasi cost primiti cu 30% mai multa apa calda. Reclama incalzitoarelor de apa care sunt prevazute cu aceste doua tehnologii este “un dus gratis”.

Specificatiile producatorului:

 • Afisaj LCD soft touch
 • Design inovator
 • Dispozitiv de programare zilnica / saptamanala
 • Senzori de temperatura NTC de inalta precizie
 • Resetare rapida si usoara
 • Flansa cu 5 bolturi
 • Termoizolatie marita
 • Anod de magneziu supradimensionat
 • Izolatie marita din poliuretan deosebit de eficienta
 • Supapa hidraulica de siguranta testata la 8 bar

De ce recomandam boilerul Ariston Shape Premium?

 • Incalzitorul de apa Ariston Shape Premium este solutia economa si confortabila pentru apa calda.
 • Este un incalzitor de apa ideal datorita tehnologiilor cu care este prevazut.
 • Ariston are o experienta de 55 de ani pe piata incalzitoarelor de apa.

Cui recomandam boilerul Ariston Shape Premium?

Recomandam acest boiler tuturor celor care isi doresc sa aiba apa calda permanent. In cazul in care aveti nevoie de o capacitate mai mare va recomandam Ariston Shape Premium 100L.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here