Boiler electric Tesy BiLight GCV503520B11TSR

0
2204
Boiler electric Tesy BiLight GCV503520B11TSR

Boilerul electric Tesy BiLight GCV503520B11TSR este cel mai bun prieten al dusului fierbinte si poate fi montat in baia ta la un pret bun.

Fiecare dintre noi stie cat de greu e sa stai fara apa calda pentru ca trebuie remediata o problema sau un anumit vecin nu a platit intretinerea ani buni…fie au “disparut” banii de la intretinere, asadar un boiler este un plan de rezerva atat pentru perioade scurte cat si pentru perioade mai lungi.

Boilerele electrice Tesy BiLight sunt solutii alternative pentru incalzirea apei la un cost decent, cu un design minimalist si montare pe verticala, fara a va deranja sau a ocupa prea mult spatiu in baia dumneavoastra.

In functie de inaltimea si latimea care doriti sa fie ocupate, puteti alege modele cu o capacitate variabila. Acest boiler cu alimentare electrica are o greutate de 17.7 kilograme si masoara 82 x 35.2 x 37 cm.

Caracteristici generale

Boilerulul electric Tesy BiLight GCV503520B11TSR este ideal chiar daca nu il folositi prea des deoarece este acoperit de o sticla-ceramica – tehnologie de ultima generatie – care impiedica coroziunea si asigura igiena perfecta a apei. Impotriva coroziunii electrochimice il protejeaza stratul generos de anod de magneziu.

Acest model BiLight este alb si este prevazut cu un intrerupator cu doua functii; pe partea frontala are un indicator de temperatura si sigla producatorului: ambele albastru cu rosu; in partea inferioara este prevazut cu un led al starii de functionare. Atunci cand apa va fi numai buna de folosit “gata de utilizare”, boilerul va indica culoarea albastra, iar cand apa va fi incalzita “in curs de incalzire”, culoarea indicata va fi rosu.

Functii Tesy BiLight GCV503520B11TSR

Termostatul de dimensiuni mari poate fi reglat foarte usor chiar si de catre persoanele cu vedere mai slaba deoarece punctele de setare ale temperaturii sunt iesite in relief, facilitand utilizarea.

Salveaza pana la 16% din energia de incalzire datorita sistemului sau de montare prin prindere de perete. Astfel este eliminata puntea termica dintre corpul boilerului si sistemul de prindere. Avand un consum de energie redus si incalzind rapid apa, capacitatea de 50L nu trebuie sa fie un impediment in achizitionarea boilerului electric Tesy BiLight GCV503520B11TSR.

Butonul de deschidere si inchidere “ON/OFF” este rezistent la umiditate si modul de functionare este redat de culori diferite.

In cazul in care doriti sa il montati intr-un loc fara incalzirepe timpul iernii, trebuie sa stiti ca boilerului electric Tesy BiLight GCV503520B11TSR este prevazut cu protectie anti-inghet.

Ce ne place la boilerului electric Tesy BiLight GCV503520B11TSR?

  • Este econom
  • Este silentios
  • Incalzeste repede apa
  • Nu ocupa mult spatiu
  • Cu ajutorul sau puteti avea mereu apa calda

Cui il recomandam?

Preventiv, ar fi bine ca orice persoana sa aiba un boiler acasa deoarece este o solutie economa si confortabila pentru a avea mereu apa calda.

Pentru pensiuni va recomandam un boiler electric Tesy BiLight GCV1204420B11TSR cu o capacitate de 120L sau Tesy BiLight GCV1504420B11TSR cu o capacitate de 150L.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here