Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3786 – pareri si review

0
1004
Aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3786
733325_SFE-rouge copie

In ziua de azi e mult mai usor sa gasesti aspiratorul potrivit, insa cand iti propui sa cheltui o anumita suma de bani, e important sa o faci cu cap, ca sa alegi ceva de cea mai buna calitate. Un aspirator foarte bun este Roweta Compact Power 3A RO3786.

Caracteristici generale ale aspiratorului far sac Roweta Compact Power 3A RO3786

Designul aspiratorului este unul destul de bun, ocupa un spatiu mic si isi face treaba foarte bine. Are un design placut la vedere fiind construit dintr-un material lucios din plastic de culoare maro. Rotile de mari dimensiuni fac posibila manevrarea aspiratorului, iar transportarea sa dintr-o camera in alta se face cu ajutorul manerului de transport ergonomic. Tubul telescopic metalic face legatura cu aparatul de aspiratie praf cu ajutorul unui furtun din plastic care se poate roti la un unghi de 360. Aspirarea in camere mari este acum posibila datorita cablului de alimentare de 8.8m. Panoul de comanda este dotat cu un buton de pornire/oprire si de un alt buton ce strange cablul de alimentare in mod automat.

Motorul puternic de 2000W iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie. Puterea de absortie este de 750W. Are o intenstitate a zgomotului in timpul folosirii de 79dB, mic, nu va deranja pe nimeni daca faceti curateni noaptea.

Clasa energetica a aspiratorului Roweta Compact Power 3A RO3786

Eficienta energetica a aspiratorului este clasa A, tot clasa A are si la performanta curatarii suprafetelor dure si la emisiile de praf, iar clasa C la performanta curatarii covoarelor.

Functii tehnice

Aspiratorul este dotat cu doua niveluri de filtrare si anume: filtru de spuma ce poate fi gasit in fata motorului si filtru pozitionat inaintea orificiului de evacuare. Cu ajutorul acestuia din urma vor fi captate cele mai mici particule de praf. Praful aspirat este eliminat in proportie de 99.98%.

Cu acest aspirator puteti aspira orice coltisor din casa pentru ca are toate tipurile de perii: perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, perie pentru tapiterie, perie mini turbo si accesoriu pentru blana animale.

Aspiratorul are o perie XL pentru toate tipurile de suprafete 2 in 1 si asigura curatarea optima a tuturor suprafetelor.

Are un recipient de colectare al rezidurilor de 1.5l. Recipientul in care se acumuleaza praful este foarte usor de curatat in momentul cand s-a umplut. Se detaseaza de aspirator, se spala si se pune la loc.

Recipientul din plastic este conceput special pentru a putea fi golit fara a lasa in urma, urme de praf. Cel mai bine este sa il golesti dupa ce ai aspirat in toata casa, il speli si il pui la loc, pastrandu-l curat pentru urmatoarea data cand il vei folosi.

In concluzie, este un aspirator de top, care va corespunde nevoilor celor mai exigenti oameni. Acest aspirator se poate lauda cu rezultate foarte bune in ceea ce priveste performantele obtinute la aspirare, emisie de praf si eficienta energetica. Este ideal pentru apartamente mari dar si pentru cei care cauta un aspiarator fara sac compact.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here