Aspirator cu sac Bosch BGL4SIL69W

0
1069
Aspirator cu sac Bosch BGL4SIL69W

Producatorii de aparate electrocasnice au dezvoltat in ultimul timp numeroase tehnologii pentru a ne ajuta in curatenie. Astfel, exista robotii de aspirare care pot fi programati sa aspire atunci cand nu suntem acasa, aspiratoare cu spalare si aspiratoare verticale care functioneaza cu baterie. Cu toate acestea atunci cand cautati un aspirator care sa fie la fel de eficient in aspirarea gresiei, parchetului si a covoarelor, aspiratoarele cu sac raman in continuare alegerea cea mai buna. Un aspirator foarte bun este Bosch BGL4SIL69W.

Caracteristici generale ale aspiratorului cu sac Bosch BGL4SIL69W

Nu este un aspirator mare, din contra, este mic si poate fi manevrat foarte usor. Design-ul compact face ca aspiratorul sa ocupe cat mai putin spatiu la depozitare. Are o inaltime de 26.5cm, latime 29.5cm, adancime 41cm si cantareste 4.5kg. Cu acest aspirator puteti sa aspirati 2 camera fara sa il scoateti din priza, deoarece cablul de alimentare este de 7m, iar raza de operare de 10m. Capacitatea de colectare a sacului este de 4l, el nu trebuie golit de fiecare data, este suficient la 2-3utilizari. Puterea de aspirare este de 700W, o putere foarte mare, aspira si cele mai fine particule de praf. Panoul de comanda include butonul de oprire/pornire si un variator de putere care are 4 trepte. In functie de suprafata care urmeaza sa fie aspirata, folosind variatorul de putere puteti ajusta puterea de aspirare a motorului. Ca mai toate aspiratoarele are un tub metalic cromat, telescopic, pentru prelungirea tubului de cauciuc. Acesta poate fi reglat in functie de inaltimea persoanei.

Zgomotul emis va fi foarte greu de sesizat, deoarece aspiratorul este dotat cu un SilenceSound System. Acesta are o izolatie multistrat si design anti-vibratii pentru motor cu o intensitate a zgomotului pe timpul folosirii de 69dB.

Clasa energetica a aspiratorului cu sac Bosch BGL4SIL69W

In ceea ce priveste eficienta energetica, aspiratorul sta foarte bine are clasa A. Tot clasa A are si la performanta curatarii suprafetelor dure si l emisiile de praf si clasa C la curatarea covoarelor. Consuma aproximativ 28kWh/an.

Functii tehnice

Aspiratorul este cu sac, iar sacii sunt din hartie, nu sunt foarte greu de gasit si nici costisitori.

Are un filtru de evacuare Hepa 10 care asigura o potectie de pana la 99% de retinere a particulelor de praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei.

Sistemul Power Protect are performante de curatare de lunga durata, chiar si atunci cand sacul se umple. Atunci cand aspiratorul nu mai trage atat de bine, este recomaandat sa inclouiesti sacul de praf cu altul nou.

Sta bine si la capitolul accesorii, este dotat cu peria standard si mai are si un accesoriu pentru spatii inguste. Cu peria din dotare suprafata de absorbtie va fi mai mare iar zonele greu accesibile vor fi mai usor de curatat.

Cele 2 roti ii ofera o buna mobilitate iar dispozitivul in care puteti fixa peria va ajuta sa mutati aspiratorul dintr-o camera in alta.

In concluzie, consider ca acest aspirator este unul foarte performant si eficient, iar raportul calitate/pret reflecta acest lucru. Cu acest aspirator, curatenia nu va mai parea o corvoada, iar aspirarea o veti face foarte repede.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here