Aspirator cu sac Bosch BGL2B132

0
1003
Aspirator cu sac Bosch BGL2B132

Cand te gandesti ca ai de facut curatenie, iar timpul de lucru nu iti permite prea multe abateri de program, stii ca e bine sa te bazezi pe un ajutor de nadejde, acesta fiind aspiratorul. Cu aspiratorul cu sac Bosch BGL2B132, veti face curat intr-un timp foarte scurt.

Caracteristici generale ale aspiratorului cu sac Bosch BGL2B132

Din punct de vedere al designului aspiratorul Bosch este simplu, negru si are 2 roti mari si poate fi manevrat cu usurinta pe orice suprafata. Este un aspirator mic, are o inaltime 295mm, latime 260mm, adancime 370mm, poate fi depozitat in cel mai ingust loc. Cele 2 roti de transport sunt dotari bune, pentru ca faciliteaza transportul si manevrarea. Este echipat cu un sac si are capacitatea de 3.5l, astfel ca nu este nevoie sa il goliti de fiecare data cand aspirati. Puterea motorului de 700W va permite sa aspirati casa eficient, fara dificultate. Poate aspira cu usurinta suprafete dure dar si covoarele pufoase. Tubul se extinde si se scurteaza intr-un mod drept, rapid, astfel incat sa poti gasi o lungime potrivita pentru inaltimea ta, precum si atunci cand ai nevoie sa cureti zonele greu accesibile. Peria va permite sa aspirati cele mai dure podele dar si covoarele pufoase. Poti aspira sub canapea, dupa sifoner si in orice zona greu accesibila, datorita periei pentru spatii inguste.

Clasa energetica a aspiratorului cu sac Bosch BGL2B132

Clasa din care face parte este B, consuma un pic mai mult, dar nu acest aparat va incarca factura la energie. Clasa emisiilor de praf al aspiratorului se refera la calitatea aerului care este eliberat inapoi in camera. La curatarea suprafetelor dure se incadreaza in clasa C, iar clasa E la curatarea covoarelor.

Functii tehnice

Aspiratorul cu sac cu hartie functioneaza perfect. Covoarele nu necesita a fi periate in urma aspirarii, iar parchetul nu ramane zgariat deoarece peria nu este dura. Foloseste pentru aspirare un filtru special Pure Air ce are capacitatea de a retine cele mai mici particule de praf, pentru a proteja motorul si a oferi un aer curat in camera care a fost aspirata.

Acest aspirator are o intensitate a zgomotului in timpul folosirii de 81dB. De aceea nu va deranja pe nimeni atunci cand se face curatenie.

Are un cablul de alimentare de 8m si ofera o arie decenta de a lucra impreuna cu metru suplimentar furnizat de furtunul telescopic. Asta inseamna ca nu trebuie sa gasesti o priza ori de cate ori umbli prin casa. Mecanismul automat de retragere functioneaza bine. O simpla apasare de buton si cablul se trage inapoi in unitatea cilindrica.

Sacii de hartie prezinta avantaj datorita faptului ca nu mai e nevoie de fiecare data sa spalati recipientul de colectare, dar odata cu trecerea timpului acestia se deterioreaza. Dar, un set nu costa prea mult si se gasesc destul de usor in magazinele de profil.

E un aspirator potrivit pentru un buget mediu si pentru cei care isi doresc un aspirator care sa se dovedeasca rezistent in timp.

SHARE
Previous articleAspirator cu sac Bosch BGL4SIL69W

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here