Cuptor & Plită Hansa BOEI68162 – BHGI62018

0
1161
Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162 si plita incorporabila Hansa BHGI62018

De curând s-au gândit ai mei că ar fi mai fain dacă ar schimba clasicul aragaz cu plită și cuptor, ambele incorporabile pentru că au avut probleme după un timp cu aragazul vechi (era bătrân) și, în plus, au vrut să intre în rândul celor care ”au aragazul în mobilă”. Astfel, nu mai au probleme cu coacerea neuniformă sau cu arderea mâncărurilor la cuptor, lucru care se întâmplă adesea la cuptoarele cu alimentare pe gaz.

Zis și făcut. Cuptor deja aveau pentru că și l-au achiziționat separat și apoi au cumpărat plita. Tu poți cumpăra set promoțional, sau pe rând, dacă nu te-ai convins că aceasta este schimbarea pe care vrei să o faci în bucătărie.

Nu este nevoie să incorporezi cuptorul, doar că va fi mai puțin estetic dacă îl așezi pur și simplu pe un dulap sau pe blat.

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162

Cuptor incorporabil Hansa BOEI68162Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162 se remarcă în primul rând pentru faptul că este ieftin. Alimentarea acestui cuptor se face electric, dar vine cu cablu pentru priză. Trebuie să fii atent atunci când alegi locul pentru montat să fie aproape de sursa de electricitate sau să ai posibilitatea de a ”ascunde” cablul prelungitorului.

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162 poate fi asortat cu ușurință deoarece este din inox, prevăzut cu geam triplu. Dimensiunile cuptorului sunt: 59.5 (înălțime) x 59.5 (lățime) x 57.5 (adâncime) centimetri.

Încadrat în clasa energetică A, Hansa BOEI68162 este un cuptor incorporabil economic și eficient.

După pornirea cuptorului, acesta se va încălzi rapid și va fi ideal pentru mâncărurile pretențioase care au nevoie de o anumită temperatură.

Cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162 are 8 funcții și vine la ”pachet” cu grill și rotisor, dar și cu o tavă plată pentru coacere. Rotisorul este ideal dacă vrei ca friptura ta să aibă o crustă crocantă și uniformă.

Poți folosi cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162 și pentru a decongela alimente.

Timer-ul este cel mai mare ajutor. Pui mâncarea în cuptor, setezi temperatura și programul, iar când mâncarea este gata, cuptorul se va opri automat.

Poți găti absolut orice deoarece cuptorul incorporabil Hansa BOEI68162 cu o capacitate de 65 de litri este făcut din email ușor de curățat, iar ușa dispune de un sistem de curățare ușoară.

Sfaturi utile după achiziționarea cuptorului Hansa BOEI68162

  • Camera cuptorului se va spăla doar cu apă caldă și puțin detergent de vase.
  • După spălare, uscați cuptorul cu un prosop.
  • Înainte de prima utilizare, porniți cuptorul timp de 30 de minute la o temperatură de 250°C. Curățați petele, iar apoi este gata de funcționare.
  • Utilizați tava cuptorului sau tăvi de culoare neagră deoarece sunt mai bune conductoare de căldură.

Plita incorporabilă Hansa BHGI62018

Plita incorporabila Hansa BHGI62018Plita incorporabilă Hansa BHGI62018 este de asemenea din inox și se asortează cu Hansa BOEI68162 din punct de vedere al culorii. Aceasta este prevăzută cu 4 arzătoare de dimensiuni diferite; unul mare, două medii, unul mic.

Pe lateral sunt poziționate 4 butoane, câte unul pentru fiecare arzător.

Alimentarea plitei se face pe gaz așa cum se face și la cuptorul Hansa BOEI68162. Dotată cu sistemul ECO-Gaz, economisește cu până la 12% din volumul de gaz utilizat de o plită normală. În plus, alimentarea cu gaz este sistată imediat în cazul introducerii unor cantități mari de apă pe flacără sau dacă suflă vântul.

Dimensiunile acesteia sunt 56 (lățimea) x 48 (adâncimea) centimetri.

Recomandări

Dacă îți dorești  un cuptor și o plită, ambele incorporabile, pachetul Hansa BOEI68162 și Hansa BHGI62018 este excelent. Atât cuptorul cât și plita sunt confecționate din materiale de calitate, se curăță ușor, sunt economice și , cu siguranță, vor ajuta la prepararea unor bucate tradiționale delicioase.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here