Cuptor incorporabil Electrolux EOB3450AOX

0
1267
Cuptor incorporabil Electrolux EOB3450AOX

Alege un cuptor electric dacă dorești să nu îți mai faci griji pentru cozonacii pe jumătate arși și pe jumătate cruzi sau pentru crusta perfectă a unei fripturi la tavă. Nu mai e o noutate faptul că majoritatea cuptoarelor pe gaz nu sunt eficiente și poți oricând să dai chix. Unde mai pui și faptul că s-ar putea să ți se întâmple atunci când ai musafiri?

Așadar, o soluție inovatoare este cuptorul electric special conceput pentru o crustă perfectă, coacere uniformă și încadrare perfectă. Cuptor incorporabil Electrolux EOB3450AOX se încadrează perfect în bucătăria ta deoarece este un cuptor incorporabil din inox. Poți coace pe mai multe nivele și după ce setezi timpul și temperatura nu trebuie să verifici cuptorul deoarece alimentarea se oprește după expirarea perioadei setate.

Caracteristici generale – Electrolux EOB3450AOX

Cuptorul incorporabil Electrolux EOB3450AOX este argintiu – din inox anti-amprentă, ușor de așezat în orice bucătărie cu stil. Măsurând 59.4 (înălțime) x 59.4 (lățime) x 56.7 (adâncime) centimetri și cu o capacitate de 72 de litri este potrivit pentru toate mâncărurile.

Design-ul oferă o flexibilitate cerută de bucătarii șefi. Fii chef în bucătăria ta și pregătește simultan diferite feluri de mâncare. Dotat cu 9 niveluri pentru rafturi, poți configura spațiul în funcție de nevoi și poți face pâine și prăjituri în același timp sau friptură și legume în tăvi diferite.

Pentru că nu este recomandat să deschideți ușa cuptorului atunci când îl utilizați, puteți vedea în ce stadiu este preparatul dumneavoastră prin geamul de protecție.

Grill-ul este potrivit pentru legume și carne și nu mai aveți nevoie de deshidrator deoarece cuptorul incorporabil Electrolux EOB3450AOX este dotat cu această funcție pentru legume și fructe.

Se încadrează în clasa energetică A – 10%, o clasă energetică performantă și economică. Dacă folosiți cuptorul foarte mult, câțiva bani se vor aduna la factura de la electricitate, căci pe bază de curent se pune în funcțiune. Un plus este faptul că consumă cu 10% mai puțină energie electrică fața de un cuptor din clasa energetică A. Căldura generată este blocată în interiorul cuptorului bine izolat și este menținută, evitându-se pierderile de căldură.

Funcții și funcționare

Acest cuptor este dotat cu 8 funcții: grill, deshidratare, timer, iluminare interioară, ventilare, sistem ușă rece, numărătoare inversă, convecție aer fierbinte, încălzire inferioară și încălzire superioară.

Elementul de încălzire care este situat în partea superioară poate fi mutat cu ușurință ceea ce face curățarea mult mai ușoară.

La cuptoarele pe gaz se practică următoarea schemă: se încălzește cuptorul, se pune tava cu mâncare și se întoarce după ce se scurge jumătate de timp pentru a nu se arde pe o parte, chiar dacă nu se formează o crustă uniformă. La cuptorul incorporabil Electrolux EOB3450AOX nu contează unde introduceți tava și chiar este recomandat să utilizați fiecare centimetru deoarece ventilatorul supradimensionat care ghidează aerul va avea grijă ca alimentele să fie gătite uniform indiferent de poziționarea lor în interiorul cuptorului.

Gătitul e simplu cu ajutorul comenzilor directe. Apăsați butoanele sau folosiți butoanele retractabile pentru selectarea temperaturii, activarea modului de gătit sau setarea funcției de numărătoare inversă. Ecranul afișează ora atunci când cuptorul este oprit.

Ușa cuptorul incorporabil Electrolux EOB3450AOX se va închide mereu încet și silențios deoarece are o acționare VelvetClosing ® care împiedică trântitul ușii chiar și atunci când vă grăbiți.

După ce finalizați procesul de gătire sau încălzire ventilatorul pentru răcire va porni automat atunci când cuptorul este stins. El va răci componentele electronice dar și părțile exterioare ale cuptorului.

La achiziționarea cuptorului incorporabil Electrolux EOB3450AOX primiți cadou o tavă colectoare din email negru și o tavă din email pentru prăjituri.

Plusurile acestui cuptor incorporabil

  • Semnalul sonor.
  • Avertizarea pentru programul finalizat.
  • Are un raport calitate/ preț foarte bun.
  • Este ușor de utilizat.
  • Este prevăzut cu 8 funcții.
  • Se curăță foarte ușor.

Minusurile acestui cuptor incorporabil

  • Nu are inclus cablul de alimentare.
  • Nu este dotat cu auto curățare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here