Aragaz Zanussi ZCG51201WA

0
1079
Aragaz Zanussi

Un aragaz modern, dotat cu numeroase functii, cu ajutorul caruia puteti controla foarte bine procesul de gatire, este aragazul Zanussi ZCG51201WA .
Aragazul cu dimensiunile 85 x 50 x 50cm are un aspect placut: este confectionat din tabla emailata de culoare alba, butoanele si manerul de la usa cuptorului sunt si ele albe iar usa cuptorului prevazuta cu geam dublu este neagra. In interior, cuptorul este confectionat din tabla emailata neagra si dispune de un orificiu pentru evacuarea aburului.
Caracteristici
Plita aragazului Zanussi ZCG51201WA este prevazuta cu patru arzatoare :
frontal dreapta – un arzator rapid, 3000W/102mm;
spate dreapta – un arzator suplimentar, 1000W/55mm;
frontal stanga si spate stanga – doua arzatoare semi-rapide, 2000W/71mm.
Atunci cand a fost conceput acest aragaz, siguranta a fost pusa pe primul loc. Astfel, acesta dispune de doua dispozitive pentru siguranta, unul pentru plita si unul pentru cuptor. Pentru preintampinarea eventualelor accidente toate zonele de gătit sunt prevazute cu siguranţa de tip termocuplu.
Cuptorul are o capacitate de 53l, este conceput cu incalzirea in partea inferioara si poate fi setat pentru doua functii de coacere: prima este pentru coacere traditionala iar a doua pentru pizza. Cu ajutorul functiei Pizza puteti gati acasa un preparat gustos si bine facut fara a mai fi nevoie sa va deplasati la pizzerie.
Cuptorul aragazului este prevazut cu functia Grill si Rotisor. Acesta are un arzator pozitionat in partea superioara ce iti permite sa prepari carne si legume la gratar, pentru un stil de viata sanatos. Rotisorul este pozitionat in centrul cuptorului si roteste permanent alimentele in timpul prepararii lor.

Aragaz Zanussi ZCG51201WAb

In partea frontala a aragazului este montat panoul de comanda. Pe langa cele cinci butoane de control a gazului mai avem un buton pentru aprinderea electrica a zonelor de gatit, un buton pentru iluminat interiorul cuptorului si butonul de comanda a Timer-ului. Cu ajutorul Timer-ului mecanic putem stabili durata de pregatire a alimentelor. Odata setat, Timer-ul te avertizeaza cand timpul de preparare s-a scurs.

Concluzii
Dupa parerea noastra, aragazul Zanussi ZCG51201WA va satisface pretentiile oricarei gospodine in materie de gatit. Aspectul cel mai important il reprezinta pretul mic in raport cu functiile oferite.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here