Aragaz Zanussi ZCG212J1XA – Raport calitate/ preț excelent

0
1073
Aragaz Zanussi ZCG212J1XA - Raport calitate/ preț excelent

Alegerea unui aragaz nu este o sarcină ușoară, mai ales având în vedere gama largă de produse mai mult sau mai puțin similare de pe piață. Cu ce noutăți vine un aragaz Zanussi ZCG212J1XA?

În primul rând, recomandăm acest aragaz celor care își doresc un aparat îngust, care se este perfect chiar și pentru cele mai mici bucătării. Zanussi  ZCG212J1XA, prin funcțiile sale performante, vă asigură rezultate excelente și rapide în gătitul de zi cu zi.

Design aragaz Zanussi ZCG212J1XA

Zanussi vă oferă un nou model de aragaz cu dimensiuni reduse. Zanussi ZCG212J1XA are doar 50 cm lățime, 85 cm adâncime și 50 cm adâncime. Designul modern și micuț al acestuia îl face potrivit atât pentru locuințele moderne, cât și pentru cele clasice. Culoarea este desigur cea a inoxului.

Caracteristici aragaz Zanussi ZCG212J1XA

Plita aragazului Zanussi  ZCG212J1XA este dotată cu 4 arzătoare de diferite dimensiuni, și anume unul mare, unul mic și două normale. Arzătorul mare are o putere de 2.6 kw, cel mic are o putere de 1 kw, iar arzătoarele normale au fiecare o putere de 2 kw.

Aragazul Zanussi ZCG212J1XA are aprindere electrică, o variantă mai simplă și mai la îndemână de aprindere a aragazului decât cea clasică și este dotat cu sistem de siguranță ceea ce vă asigură că gazul va fi oprit în cazul stingerii neașteptate a flăcării.

Cuptorul este dotat atât cu grill, cât și cu rotisor, ceea ce vă permite să gătiți o gamă cât mai variată și mai gustoasă de produse și în același timp mai sănătoasă.

Capacitatea cuptorului este de 53 l.

Cuptorul aragazului Zanussi ZCG212J1XA beneficiază doar de încălzire inferioară, nu și de încălzire superioară.

Găsirea locului potrivit pentru electrocasnice este o sarcină dificilă în orice casă, dar în gospodăriile mai mici se poate transforma într-un adevărat exercițiu de inventivitate. Cu noul aragaz de la Zanussi, nici cel mai mic spațiu nu mai reprezintă o problemă deoarece designul său îngust asigură potrivirea în orice loc din bucătărie.

Chiar dacă este mai îngust decât un aragaz standard, Zanussi ZCG212J1XA  nu face compromisuri în ceea ce privește performanțele sau opțiunile la gătit datorită faptului că interiorul său este la fel de spațios ca cel al oricărui alt aragaz.

Arzătoarele cu flacără pură vă ajută să reduceți timpul de așteptare  atunci când gătiți. Nu mai este necesar să pierdeți timp cu încălzirea vasului de gătit. Este suficient să porniți flacăra pentru ca fiecare milimetru din vas să se încălzească imediat.

O funcție pe placul iubitorilor mâncării italiene este funcția Pizza. Cu ajutorului acestei funcții vă puteți bucura de o pizza crocantă și gustoasă făcută în casă. Este suficient să selectați setarea Pizza și cuptorul se va încălzi automat la temperatura potrivită și va asigura condițiile ideale pentru coacerea acesteia.

Gazul poate fi cel mai bun aliat în gătitul rapid. Datorită faptului că temperatura este modificată rapid și se oferă căldură instant, cuptorul aragazului Zanussi ZCG212J1XA vă garantează performanțe de top pentru o gamă largă de funcții de coacere și frigere.

De ce să cumperi un aragaz Zanussi ZCG212J1XA?

Zanussi ZCG212J1XA este un aragaz de dimensiuni mici, care nu pierde din eficiența funcțiilor și care reușește să reducă timpul de gătire datorită arzătoarelor cu flacără pură. Un astfel de aragaz este util în orice gospodărie, mai ales în cele în care gătitul este o activitate zilnică și pasionantă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here