Aragaz Zanussi ZCG21051WA

0
859
Aragaz Zanussi

Daca aveti un buget limitat, locuiti in garsoniera sau aveti la dispozitie o un spatiu redus pentru a gati, va recomandam aragazul Zanussi ZCG21051WA ale carui dimensiuni 85 x 50 x 50cm permit plasarea acestuia in orice spatiu din bucatarie. Aragazul are un aspect placut: este confectionat din tabla emailata de culoare alba, butoanele si manerul de la usa cuptorului sunt si ele albe iar usa cuptorului prevazuta cu geam este colorata in alb si negru. In interior, cuptorul este confectionat din tabla emailata neagra si dispune de un orificiu pentru evacuarea aburului.
Caracteristici
Plita aragazului Zanussi ZCG21051WA este prevazuta cu patru arzatoare :
frontal dreapta – un arzator rapid, 2600W/102mm;
spate dreapta – un arzator suplimentar, 1000W/55mm;
frontal stanga si spate stanga – doua arzatoare semi-rapide, 2000W/71mm.
Atunci cand a fost conceput acest aragaz, siguranta a fost pusa pe primul loc. Astfel, acesta dispune de doua dispozitive pentru siguranta, unul pentru plita si unul pentru cuptor. Pentru preintampinarea eventualelor accidente toate zonele de gătit sunt prevazute cu siguranţa de tip termocuplu.
Cuptorul are o capacitate de 61 l, este conceput cu incalzirea in partea inferioara si poate fi setat pentru doua functii de coacere: prima este pentru coacere traditionala iar a doua pentru pizza. Cu ajutorul functiei Pizza puteti gati acasa un preparat gustos si bine facut fara a mai fi nevoie sa va deplasati la pizzerie.
Concluzii
Aragaul Zanussi ZCG21051WA este un produs de calitate cu functii limitate la un pret accesibil pentru toate buzunarele. Daca doriti un aragaz Zanussi cu mai multe functii recomandam aragazul Zanussi ZCG51201WA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here