Aragaz Star-Light FCF60GRTS – Păreri și Oferte

1
2613
Aragaz Star-Light FCF60GRTS

Pentru a pregăti bucate alese nu trebuie să alegi doar ingredientele cu grijă, ci și aragazul și cuptorul ideale pentru crusta perfectă. Asta înseamnă să gătești cu dragoste. Plita unui aragaz ideal trebuie să aibă 4 arzătoare pentru a permite încălzirea mai multor oale în același timp, iar cuptorul trebuie să fie încăpător.

Aragazul Star-Light FCF60GRTS are un design modern și îmbină inoxul cu geamurile fumurii pentru o imagine futuristă în bucătăria ta. Își găsește locul rapid în orice spațiu amenajat pentru gătit și va fi un ajutor de nădejde. Alege aragazul Star-Light FCF60GRTS pentru că este accesoriul de stil pentru mâncare și bucătărie.

Caracteristici generale ale aragazului Star-Light FCF60GRTS

La un preț accesibil, Star-Light FCF60GRTS este un aragaz prevăzut cu grill și rotisor special pentru a te ajuta să diversifici modul în care gătești. Cele 4 arzătoare poziționate pe plită, unul mare, unul mic și două de mărime medie sunt poziționate strategic pentru a permite gătirea mai multor preparate în același timp.

Ocupă puțin spațiu având dimensiunile 89 (înălțime) x 60 (lățime)x 60 (adâncime) centimetri. Cel mai bun loc pentru aragaz și cuptor sunt lângă geam pentru se asigura o ventilare eficientă și rapidă.

Aprinderea plitei se va face instant, cu o singură apăsare deoarece este dotată cu aprindere electrică. Cuptorul se va aprinde după câteva secunde în care țineți apăsat butonul corespunzător lui de pe panoul de control.

Panoul de control are 6 butoane mari și 2 butoane mici așezate pe lateral. Cele mari sunt pentru: timer, cuptor, câte unul pentru fiecare arzător, iar cele mici sunt atribuite aprinderii electrice și iluminării cuptorului.

Puterea arzătorului mare este de 3 kW. puterea arzătorului mic este de 0.88 kW, iar puterea arzătorului normal este de 1.78 kW.

Aragaz Star-Light FCF60GRTS lateral Aragaz Star-Light FCF60GRTS

Funcții speciale: Star-Light FCF60GRTS

Grill-ul și rotisorul vă ajută să diversificați meniul astfel încât toți membrii familiei să fie mulțumiți.

Dacă doriți să aveți mereu o crustă perfectă, nu doar la rotisor, alegeți aragazul Star-Light FCF60GRTS. Cu ajutorul arzătorului poziționat deasupra, brioșele, plăcintele și friptura vor fi rumenite perfect.

Dacă doriți să folosiți rotisorul trebuie să știți că după pornirea acestuia, se va roti automat, iar căldura va fi distribuită uniform pentru o crustă crocantă perfectă și uniformă.

Timer-ul te va ajuta să măsori timpul pe care îl dorești dar și aprinderea electrică. Așadar, un plus extraordinar este faptul că nu trebuie să te mai apleci pentru a aprinde cuptorul.

De ce să alegeți Star-Light FCF60GRTS?

Star-Light FCF60GRTS este un aragaz dotat cu sistem împotriva incendiilor. Acum nu mai trebuie să stai lângă mâncarea care este pe foc, te poți ocupa de altceva fără teamă.

Toate mâncărurile tale vor fi rumenite, perfect coapte și toate acestea datorită arzătorului suplimentar.

Aragazul Star-Light FCF60GRTS este recomandarea noastră pentru bucătarii pricepuți deoarece are un raport calitate/ preț excelent. După răcirea arzătoarelor poți lăsa geamul – capac peste acestea pentru a aduce un plus de rafinament bucătăriei tale.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here