Aragaz mixt Electrolux EKK52550OX – Modern, Fiabil și la un Preț bun

0
1187
Aragaz mixt Electrolux EKK52550OX

Un aragaz mixt Electrolux EKK52550OX vă oferă posibilitatea de a combina aragazul standard cu cuptorul electric.

Rezultatele obține în prepararea alimentelor cu ajutorul cuptorului electric sunt net superioare celor obține în mod clasic. Un plus este și faptul că noul cuptor electric poate fi programat, în concluzie va fi imposibil să mai uitați mâncarea și să o ardeți.

Clasa energetică

Aragazul mixt Electrolux EKK52550OX face parte din clasa energetică A-10%, însă cei de la Electrolux garantează că este cu 10% mai economic decât alte aparate din aceiași clasa datorită izolației sale extraordinare care menține căldura în interior.

Design aragaz mixt Electrolux EKK52550OX

Aragazul mixt de la Electrolux are un design atractiv și rafinat. Culoarea este cea a inoxului, mai ușor de întreținut decât clasicul alb și mai rezistentă la murdărie. Dimensiunile reduse ale acestuia permit instalarea aragazului chiar și în cele mai mici bucătării. Electrolux EKK52550OX are o lățime de 50 de cm, o lungime de 85.5 cm și o adâncime de 60 de cm.

Caracteristici aragaz mixt Electrolux EKK52550OX

Plita aragazului mixt Electrolux EKK52550OX  este alimentată cu gaz. Aceasta are 4 arzătoare, cu ardere uniformă, și anume un arzător mic, unul mare și două normale.  Arzătorul mare are o putere de 3 kw,  arzătorul mic are o putere de 1 kw, iar arzătoarele normale au o putere de 2 kw.

Aprinderea electrică vă facilitează aprinderea aragazului, fără a mai fi nevoie să vă chinuiți să căutați chibriturile sau aprinzătorul.

Cuptorul este electric și este dotat doar cu grill. Acesta are o capacitate de 60 l. Cuptorul aragazului mixt  Electrolux EKK52550OX  are atât încălzire superioară, cât și încălzire inferioară.

Cuptorul este foarte ușor de pornit și poate fi programat. Pentru a vă ușura munca, setați cronometrul pentru durata gătirii, iar cuptorul va porni și se va opri automat.

Datorită faptului că, în interiorul cuptorului, căldura este distribuită uniform, puteți fi siguri că fiecare bucățică este la fel de bine făcută și de delicioasă.

Ușa cuptorului poate fi demontată pentru o curățare mai ușoară, datorită unui nou sistem de balamale. Astfel, se curăța facil chiar și în părțile mai greu accesibile.

În partea de jos a aragazului, aveți un spațiu de depozitare care vă ajută să aveți la îndemână toate ustensilele necesare procesului de gătire, fără a mai fi nevoie să le căutați prin alte sertare.

În ceea ce privește accesoriile, Electrolux EKK52550OX  nu excelează, acesta având doar un  capac de sticlă, interesant pentru cei care s-au săturat de clasicul capac din tablă, mai greu de curățat și mai puțin estetic. Acest aragaz nu are tavă proprie, deci va trebui să achiziționați separat acest accesoriu.

Un alt minus al acestui aragaz este lipsa rotisorului.

De ce să achiziționați un aragaz mixt Electrolux EKK52550OX?

Marele avantaj al acestui aragaz este faptul că îmbină clasicul aragaz cu cuptorul electric, mult mai performant și mai practic decât cuptoarele clasice. Astfel economisiți spațiu important în bucătărie, nemaifiind nevoie să instalați două aparate electrocasnice, ci unul singur. Raportul calitatea-preț este unul excelent și, în mod cert, mai avantajos decât cumpărarea celor două aparate separat. Un alt plus îl reprezintă faptul că aveți garanția că ați achiziționat un aparat ce vă va ajută să economisiți și pe viitor la consumul de energie electrică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here