Aragaz electric Hansa FCCX68219 – Păreri, Preț și Opinii

0
1423
Aragaz electric Hansa FCCX68219 - Păreri, Preț și Opinii

Un aragaz care vă ajută să beneficiați de un excelent raport calitate-preț este aragazul Hansa FCCX68219. Dotat cu plită vetroceramică, cu suprafețe extinse de gătit, putând fi programat simplu și ușor prin comenzile cu senzori, orice aragaz electric Hansa FCCX68219 duce experiența gătitului la un alt nivel.

Design – aragaz Hansa FCCX68219Aragazul

Hansa FCCX68219 se evidențiază printr-un design nonconformist, care depășește granițele clasicului aragaz alb, cu patru arzătoare. Culoarea acestuia este inoxul, culoare care dă un plus de modernitate oricărei locuințe. Dimensiunile sale nu sunt între cele mai mici, dar nici nu ocupă foarte mult spațiu. Acest aragaz are o lățime de 60 de cm , o lungime de 85 cm și o adâncime de 60 cm.

Caracteristici – aragaz Hansa FCCX68219

Plita aragazului Hansa FCCX68219 are patru arzătoare, diferite de cele clasice. Le-am putea numi zone de gătit de varii dimensiuni, și anume o zonă mare, una normală  și două  mici.

Plita este alimentată electric. Plitele de la Hansa sunt vitroceramice și sunt produse fără a se utiliza arsenic sau metale grele, prin procesul de producție inovator patentat de Schott. Acest lucru reprezintă un beneficiu enorm pentru mediul înconjurător deoarece aceste plite pot fi reciclate și utilizate ca material de construcție.

Plitele vitroceramice au zone cu funcție de punte care permit încălzirea întregii baze rotunde sau ovale a recipientelor. Aceste plite sunt prevăzute cu zone de preparare cu suprafețe duble sau triple, obținându-se astfel rezultate perfecte la gătire, indiferent de dimensiunea vasului.

Cuptorul acestui aragaz este de asemenea alimentat electric și este dotat doar cu grill. Capacitatea cuptorului este de 66 l, mai mare decât a  altor cuptoare clasice. Încălzirea este atât superioară, cât și inferioară. Cuptorul are grătare din inox care asigură susținerea fermă a tăvilor de copt. Aceste grătare sunt ușor de culisat, pentru a putea introduce și scoate cu ușurință tăvile din cuptor. Un alt beneficiu este faptul că grătarele sunt detașabile și pot fi spălate în mașina de spălat vase.

Datorită ventilatoarelor căldura este distribuită în mod uniform în interiorul cuptorului, ceea ce înseamnă că prepararea este mai uniformă, mai rapidă și la o temperatură mai mică decât în cazul cuptoarelor clasice.

Pentru a ajunge la temperatura dorită în cel mai scurt interval de timp, folosiți funcția preîncălzire. Cuptorul aragazului Hansa FCCX68219 se încălzește la o temperatură de 150 ﹾC in 4 minute, asta însemnând cu 20% mai repede decât alte cuptoare.

Ușa cuptorului are trei straturi de sticlă și este reflexivă, adică partea exterioară este mai rece și mai sigură. Pe ușa cuptorului regăsiți informații utile despre temperatura și timpul de preparare al diferitelor tipuri de alimente.

Funcții și accesorii

Foarte util este și faptul ca acest cuptor este dotat cu funcție de decongelare.

Panoul de comandă este foarte ușor de utilizat, datorită comenzilor cu senzori. Monitorizarea timpului de preparare și setarea timpului de oprire a cuptorului se face destul de simplu cu ajutorul programatorului Ts cu senzor.

În ceea ce privește accesoriile, putem observa ca o noutate absența capacului aragazului, ceea ce poate fi privită ca un mare plus din punct de vedere estetic.

Un accesoriu util, care vă scutește de o cheltuială în plus, este tava aragazului Hansa FCCX68219. Astfel, aveți garanția că veți găti eficient în vase de calitate.

De ce să achiziționezi un aragaz electric Hansa FCCX68219?

Aragazul electric Hansa FCCX68219 este în mod cert alegerea ideală pentru cei care își doresc un aragaz modern, inovator, performant, prietenos cu mediul și ușor de curățat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here