Aragaz Beko CSG 62110 DX – Ieftin, Fiabil și Performant

0
1057
Aragaz Beko CSG 62110 DX - Ieftin, Fiabil și Performant

Dacă este timpul să vă schimbați aragazul sau pur și simplu doriți un aragaz nou și modern, puteți să aruncați o privire și la un aragaz Beko CSG 62110 DX.

Desigur, cu toții știm cât de important este aragazul într-o gospodărie. Alimentația este esențială pentru sănătatea  fiecăruia dintre noi. De aceea, aragazul Beko vă oferă ocazia să gătiți mâncăruri delicioase, bucurându-vă de beneficiile unui ajutor performant.

Design

Beko vine în întâmpinarea clienților cu un aragaz diferit, modern, cu design futurist. Culoarea acestuia este desigur ultramodernul argintiu, care aduce o notă de rafinament în orice gospodărie. Dimensiunile lui permit instalarea în spații mici sau vă oferă posibilitatea de a optimiza spațiul din bucătărie, în cazul în care doriți să beneficiați la maxim de acesta. Beko CSG62110 DX are o lățime de 60 cm, o înălțime  de 85 cm și o adâncime de 60 cm.

Caracteristici generale – aragaz Beko CSG 62110 DX

Aragazul Beko CSG62110 DX  are 4 arzătoare: unul mare, unul mic și două medii. Aprinderea aragazului este electrică, ceea ce este mult mai facil și nu mai trebuie să vă îngrijorați pentru lipsa chibriturilor sau a aprinzătorului. Plita este alimentată cu gaz. Plita are sistem de siguranță care oprește automat alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării.

Capacul aragazului Beko CSG62110 DX  este din sticlă, sporind efectul de eleganță și modernitate a acestui model.

Cuptorul este de asemenea alimentat cu gaz. Aprinderea este tot electrică, din considerente practice. Cuptorul este dotat cu grill și rotisor ceea ce vă permite să diversificați meniul zilnic, dar și să gătiți mai sănătos. Desigur, astfel puteți economisi bani, bucurându-vă de cine bune gătite acasă și nu comandate sau luate gata preparate din magazin. Grillul este ideal pentru gătirea peștelui, a cotletelor sau pentru simpla rumenire la suprafața a alimentelor.

Cuptorul aragazului Beko CSG62110 DX este dotat cu sistem de siguranță, la fel ca și plita. Astfel, aveți garanția că nu veți avea probleme în cazul stingerii flăcării.

Ușa cuptorului este din sticlă Easy Glass, foarte ușor de curățat, printr-o singură trecere a lavetei.

Timerul cuptorului vă ajută să contorizați durata de pregătire a alimentelor și vă informează când aceasta s-a terminat.

Aragazul Beko CSG62110 DX  este dotat cu un dispozitiv pentru reglarea presiunii gazului natural. Acesta asigură funcționarea optimă a aragazului, sporirea duratei de viața a aparatului și performanțe superioare la gătit.

În ceea ce privește accesoriile, aragazul Beko CSG62110 DX  are o tavă perfectă pentru fripturi și sertar inferior pentru vase în caz că aveți nevoie de spațiu în plus pentru depozitare.

De ce să cumperi un aragaz Beko CSG 62110 DX?

Dacă vă pasionează gătitul, un aragaz foarte bine dotat și practic este de nerefuzat, mai ales dacă este dotat cu grill și rotisor cum este aragazul Beko CSG62110 DX. Desigur, puteți să luați în considerare și funcțiile de siguranță ale acestuia, care vă oferă posibilitatea de a sta relaxați în casă, fără a vă preocupa de flacăra aragazului. Aprinderea electrică este un alt plus. Știm cu toții cât de frustrant este când realizezi că nu ai cu ce să aprinzi aragazul și te așteaptă o plimbare neprogramată până la magazin. În concluzie,  Beko CSG62110 DX  este alegerea perfectă pentru cei care își doresc performanțe superioare la gătit și un aragaz ușor de folosit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here