Aragaz Arctic UAM5512DTTL – Opinii, Preț și Păreri

0
1559
Aragaz Arctic UAM5512DTTL 50 cm

Aragazul Arctic UAM5512DTTL este format dintr-o plită cu 4 arzătoare poziționate ideal pentru a putea fi gătite mai multe feluri de mâncare în același timp și un cuptor prevăzut cu grill și rotisor. Astfel, chiar și cu un aragaz ieftin, dar bun, poți găti preparate diversificate în diferite moduri.

Arctic UAM5512DTTL – Design

Aragazul Arctic UAM5512DTTL este un aragaz cu design clasic și dimensiuni standard pentru a te bucura de performanțe în măsura obișnuită: 85 (înălțime) x 50 (lățime) x 50 (lățime) centimetri. Exteriorul alb se bucură de popularitate fiind ușor de așezat în orice bucătărie, clasică sau modernă. Cuptorul este prevăzut cu geam fumuriu pentru a putea observa stadiul în care se află mâncarea de la exterior. Capacul metalic poate fi tras de fiecare dată când arzătoarele sunt oprite și răcite. Un minus ar fi acela că tabla folosită pentru acest aragaz nu este foarte groasă.

Sub cuptor se află poziționat un sertar pentru vase, ideal pentru momentele în care nu îți ajunge spațiul alocat depozitării acestora.

Aragaz Arctic UAM5512DTTL alb Aragaz Arctic UAM5512DTTL aprindere electrica

Caracteristici generale Arctic UAM5512DTTL

Aragazul Arctic UAM5512DTTL este prevăzut cu 4 arzătoare dintre care unul mic cu o putere de 1 kW, unul mare având o putere de 2.5 kW și două medii sau normale, fiecare cu o putere de 2 kW. Arzătoarele au o flacără uniformă.

Atât arzătoarele cât și cuptorul sunt dotate cu aprindere electrică, ceea ce este foarte confortabil pentru orice persoană care gătește. Ai terminat cutia de chibrituri și te gândești ce să faci? Alege aragazul Arctic UAM5512DTTL și nu mai ai nevoie de ele. Aprinzi aragazul pe loc cu o singură apăsare de buton.

Cuptorul vine la pachet cu tavă, grill și rotisor, tot ceea ce ai nevoie pentru a surprinde persoanele dragi cu o crustă perfectă.

În ultimul timp este o modă ca fiecare cuptor să fie dotat cu rotisor automat și cu grill pentru a asigura bucătarul de mâncăruri gătite de nota 10.

Panoul de comandă are 6 butoane mare și 2 butoane mici. Butoanele mari sunt 4 pentru arzătoare, unul pentru timer și unul pentru cuptor, iar cele mici sunt pentru aprindere lampă și rotisor și pentru aprinderea electrică.

Funcții speciale

Cu ajutorul funcției Safety Plus ești mereu în siguranță. În cazul în care flacăra se stinge accidental, alimentarea cu gaz va fi sistată automat.

Timerul contorizează durata de pregătire a alimentelor și te avertizează când s-a scurs acest timp.

Arzătorul poziționat în partea superioară a cuptorului te va ajuta să pregătești atât grătarul cât și să rumenești plăcintele, brioșele sau friptura deoarece căldura va fi distribuită uniform.

Aragaz Arctic UAM5512DTTL Aragaz Arctic UAM5512DTTL 4 arzatoare gaz

Sfaturi utile pentru aragazul Arctic UAM5512DTTL

  • Aragazul trebuie amplasat într-o încăpere cu geam care se poate deschide sau cu ventilație permanentă.
  • Pentru a face mai eficient transferul de căldură, folosiți vase închise la culoare sau emailate atunci când gătiți la cuptor.
  • Este indicat să gătiți succesiv mai multe feluri de mâncare pentru că nu mai trebuie preîncălzit cuptorul.
  • Puteți amplasa și câte două recipiente pe grilajul cuptorului.
  • Dacă folosiți recipiente cu capac economisiți cu până de 4 ori mai multă energie.
  • Este necesar să decongelați alimentele înainte să le gătiți.
  • Evitați să puneți pe zonele de gătit pornite recipiente goale deoarece acestea se pot deteriora.

Alege aragazul Arctic UAM5512DTTL deoarece este ieftin, are o flacără uniformă, aprindere electrică, este prevăzut cu un arzător suplimentar pentru cuptor pentru o crustă perfectă, rotisor, grill, tavă și compartiment special pentru depozitarea vaselor.

Spor la gătit!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here