Ofertă pentru orice buzunar: congelator Whirlpool AFB601AP

0
841
Congelator Whirlpool AFB601AP

De multe ori spațiul nu ne ajunge pentru că avem prea multe lucruri de depozitat și nu ne dorim să renunțăm la ele. Un congelator în plus este întotdeauna ideal atunci când vrei să depozitezi bunătăți pentru iarnă. Dacă ai nevoie de ceva ieftin și de durată, îți recomandăm congelatorul Whirlpool AFB601AP cu o capacitate de 88 de litri.

Este ideal pentru cei care nu au mult spațiu la dispoziție deoarece este mic și încăpător, prevăzut cu funcția super-congelare, dar și cu o clasă energetică performantă.

Ceea ce ne place la acest congelator este faptul că se utilizează extrem de simplu, fără setări complicate de configurat și nu este prevăzut cu multe butoane. Foarte silențios, aparținând unei clase energetice performante, congelatorul Whirlpool AFB601AP este ieftin și încăpător.

Clasa energetică

Congelatorul Whirlpool AFB601AP se încadrează în clasa energetică A+, o clasă energetică performantă și economică față de clasa energetică A. Facturile de la energia electrică nu vor veni încărcate datorită consumului redus al acestui congelator.

Congelator Whirlpool AFB601AP deschis Congelator Whirlpool AFB601AP clasa energetica

Caracteristici generale și design

Congelatorul Whirlpool AFB601AP este complet alb, ușa are o deschidere standard pe dreapta, iar mânerul este încorporat. Nu ocupă mult spațiu deoarece măsoară 85 (înălțime) x 55 (lățime) x 58 (adâncime) centimetri. Având doar 34 de kilograme poate fi mutat cu ușurință în spațiul în care doriți să îl așezați.

Picioarele din partea frontală sunt ajustabile, iar în partea din spate sunt situate roțile pentru deplasarea ușoară. Cablul de alimentare are o lungime de 170 centimetri.

Zgomotul maxim emis este de 39 de dB, destul de silențios pentru un congelator. Nici nu veți simți că aveți unul în plus.

Pentru congelarea alimentelor, aveți la dispoziție 4 rafturi și o capacitate de congelare de 8 kilograme într-un interval de 24 de ore.

În plus, cu congelatorul Whirlpool AFB601AP beneficiați și de funcția super-congelare, cu ajutorul căreia produsele din congelator sunt forțate să se congeleze.

Autonomia acestui congelator este aproape la fel de mare ca a unei combine frigorifice ajungând la 17 ore. În cazul în care se întrerupe curentul electric, evitați să țineți ușa congelatorului deschisă mai mult timp decât cel necesar.

Decongelarea se va face manual și trebuie să știți că Whirlpool AFB601AP nu este prevăzut cu funcția No Frost.

Concluzie

Recomandăm congelatorul Whirlpool AFB601AP tuturor celor care vor un congelator fără prea multe funcții la un preț mic. Funcții precum No Frost, dezghețare automată, etc ar fi adăugat ceva la prețul acestuia. Silențios, încadrat într-o clasă energetică performantă, încăpător, cu o autonomie de până la 17 ore, ieftin, bun, eficient, Whirlpool AFB601AP este recomandat tuturor celor care își doresc un congelator nou.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here