Liebherr CTPsl 2921- Frigider Ieftin și Performant

0
706
Liebherr CTPsl 2921- Frigider Ieftin și Performant

Nu de puține ori s-a zis că produsele congelate nu sunt recomandate în anumite diete sau stiluri de viață. Și cum la supermarket se găsesc de toate pe tot parcursul anului ar fi păcat să consumi mai multă energie electrică utilizând o combină frigorifică în loc să apelezi la un frigider. Dacă preferi să mănânci sănătos și proaspăt, dar vrei să fii și prieten cu natura, frigiderul Liebherr CTPsl 2921este soluția perfectă. Ceea ce ne-a atras atenția în mod deosebit la acest frigider este prețul scăzut comparativ cu clasa energetică superioară pe care o oferă și spațiul generos de depozitare.

Clasa energetică

Cei de la Liebherr folosesc materiale cu proprietăți termoizolante și compresoare eficiente pentru a asigura o eficiență energetică peste medie. Clasa A++ de care beneficiază frigiderul Liebherr CTPsl 2921 este a doua în topul celor mai eficiente clase energetice asigurând un consum redus. Un consum cu 21% mai mic față de un frigider din clasa energetică A+ se va simți la fiecare factură.

Cei de la Liebherr lucrează la o nouă tehnologie inovatoare numită SmartGrid. Aceasta presupune să aveți în casă un contor de la furnizorul de energie electrică. În momentul în care este disponibil un surplus de energie de la resursele alternative, alimentarea aparatelor electrocasnice să se facă cu acest surplus, reducând costurile. Congelatoarele verticale dotate cu această funcție sunt pregătite pentru această nouă tehnologie.

Design și caracteristici

Liebherr CTPsl 2921 este un aparat frigorific cu un design modern special creat pentru bucătăriile moderne sau în curs de modernizare. Argintiul este cea mai în vogă culoare pentru electrocasnicele care ar trebui să ocupe un loc important în bucătăria ta. Cei 272 de litri sunt suficienți chiar dacă familia ta e destul de numeroasă. Pe cele 4 rafturi poți depozita diferite recipiente cu produse preparate sau proaspete, fructele și legumele vor sta în cutia special destinată păstrării lor, iar ouăle, dozele, sticlele, etc au locul lor special pe rafturile de pe ușă.

Mânerele orizontale sunt integrate, iar deschiderea ușilor se face standard pe partea dreaptă. Dacă doriți să se deschidă pe partea stângă, acest lucru se poate face foarte ușor deoarece ușile sunt reversibile. Dimensiunile acestui frigider sunt 157.1 (înălțime) x 55 (lățime) x 63 (adâncime) centimetri. În plus, zgomotul maxim emis este de 40 de decibeli ceea ce înseamnă că, oriunde ai pune frigiderul, acesta nu te va deranja.

Frigiderul Liebherr CTPsl 2921 este prevăzut cu 2 uși, una pentru congelatorul situat în partea superioară și una pentru frigiderul situat în partea de jos.

Congelatorul este dotat cu 2 compartimente despărțite de un raft de sticlă. Sistemul VarioSpace vă permite să scoateți raftul de sticlă și să utilizați liber spațiul interior. Atenție însă deoarece produsele proaspete băgate în congelator nu trebuie să se atingă de cele deja congelate. Capacitatea maximă de congelare este de 4 kilograme într-un interval de 24 de ore. Din păcate, congelatorul se decongelează manual. Oricum, datorită sistemului SmartFrost, decongelarea se va face mult mai rar deoarece formarea gheții este redusă substanțial.

Frigiderul are 4 rafturi de sticlă pe care le puteți așeza așa cum doriți sau scoate dacă doriți să utilizați spațiul liber. Pe rafturi puteți depozita recipiente închise cu mâncare gătită, dar nu mai mult de 3-4 zile. Cutia pentru depozitarea legumelor și a fructelor este transparentă, având mereu acces vizual la ceea ce se află în interior. Volumul net al frigiderului este de 220 de litri.

Cele 4 rafturi poziționate pe interiorul ușii sunt destinate depozitării ouălor, untului, brânzeturilor, dozelor și sticlelor pentru a facilita scoaterea și utilizarea acestora. Iluminarea interioară se face cu ajutorul unor LED-uri speciale astfel încât vei găsi cu ușurință produsele depozitate fără să fie nevoie să le muți locul.

De ce recomandăm Liebherr CTPsl 2921?

Consumul energetic anual este de 202 kWh. Liebherr CTPsl 2921 este un frigider economic din acest punct de vedere. Spațiul pus la dispoziție este încăpător și eficient compartimentat pentru a fi pe gustul tuturor. Doze, sticle, ouă, recipiente cu mâncare, unt, brânzeturi, fructe și legume, toate vor fi ușor de depozitat și găsite rapid atunci când ai nevoie. Un frigider cu design modern, funcții și sisteme de ultimă generație aflat la un preț mic este o ofertă de nerefuzat: alege Liebherr CTPsl 2921!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here