Frigider minibar Star-Light TTH-46L – Preț, Păreri și Opinii

0
715
Frigider minibar Star-Light TTH-46L

Dacă îți amintești cu drag de vacanțele în care ai avut un frigider minibar în cameră ar fi cazul să achiziționezi unul la un preț special. Iar cea mai bună veste este faptul că nu îl vei auzi nici măcar dacă îl pornești în camera în care dormi sau în cea în care te relaxezi deoarece este foarte silențios. Poți achiziționa un frigider minibar Star-Light TTH-46L și dacă ai camere de închiriat și vrei să le oferi chiriașilor posibilitatea de a răci alimente în cantități mici.

Design și clasă energetică

Frigiderul compact Star-Light TTH-46 litri poate fi utilizat cu ușurință în camerele destinate odihnei datorită nivelului redus al zgomotului produs. În plus, este ideal pentru spațiile înguste deoarece are dimensiuni reduse. Alb integral ocupă un spațiu de
51 (înălțime) x 44 (lățime) x 47 (adâncime) centimetri și are o greutate de 15 kilograme. Deși are dimensiuni reduse pentru un minifrigider, spațiul de depozitare este destul de generos atât pentru camere de hotel, cât și pentru spațiu de conservare pentru catering sau baruri, dar poate fi utilizat și ca frigider adițional în living sau în dormitor.

Mânerul este orizontal integrat, iar ușa se deschide pe partea dreaptă. Dacă doriți să se deschidă pe partea stângă este necesar să știți că ușa este reversibilă.

Frigider minibar Star-Light TTH-46L design Frigider minibar Star-Light TTH-46L interior

Clasa energetică A+ este o clasă energetică performantă recomandată pentru toate produsele electrocasnice datorită consumului redus de energie electrică. Cu ajutorul unui frigider minibar încadrat în clasa energetică A+ se economisește cu până la 20% mai multă energie față de clasa energetică A.

Compartimentarea

În partea de sus se află un congelator mic, un ajutor în plus pentru depozitarea alimentelor pe termen lung. Sigla brandului Star Light este poziționată în partea superioară, iar în partea dreaptă se află simbolul ”Original”.

Rafturile sunt rezistente deoarece sunt confecționate din metal pentru a asigura o durată de viață cât mai lungă. Materialele utilizate asigură o curățare ușoară și rapidă a interiorului acestui frigider.

Nivelul maxim de zgomot emis este de 41 de decibeli, destul de silențios pentru a putea fi poziționat în orice încăpere.

Ușa are 2 compartimente pentru sticle sau doze. Din păcate, nu există compartiment separat pentru unt sau brânzeturi din cauza spațiului redus.

De ce recomandăm frigiderul minibar Star-Light TTH-46L?

Frigiderul minibar Star-Light TTH-46L vă poate ajuta atunci când aveți nevoie de puțin spațiu de depozitare în plus sau atunci când doriți să măriți confortul reducând drumurile până la bucătărie și înapoi pentru fructe, dulciuri, apă, etc. Star-Light TTH-46L este un frigider cu un consum redus de energie electrică, silențios, iar cel mai mare beneficiu sunt dimensiunile reduse datorită cărora poate fi poziționat oriunde. În plus, are un preț mic și vă sporește confortul fără doar și poate.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here