Frigider cu doua usi Beko DN161230DX – Pret, Pareri, Impresii

0
2329
Frigider cu doua usi Beko DN161230DX - Pret, Pareri, Impresii

Daca optati pentru acest frigider cu doua usi Beko DN161230DX cu siguranta o sa va bucurati de calitatea sa inalta. El, a fost scos pe piata de producatorii, la cererea pietei care avea nevoie de un astfel de produs.

Fiind un produs de o calitate inalta, acesta iese in evidenta prin mai multe parti importante. Astfel, pentru inceput trebuie sa amintim ca face parte dintr-o clasa energetica superioara si care ii mareste automat calitate. Iar ca si un alt aspect important, acest frigider cu doua usi Beko DN161230DX vine cu o capacitate neta foarte mare. Astfel, si din acest punct de vedere vei avea doar avantaje si beneficii. De aceea, achizitionarea sa poate fi o alegere foarte buna din toate punctele de vedere.

Frigider cu doua usi Beko DN161230DX Clasa Energetica

Cunoscut pentru calitate inalta a sa, acest produs este inclus in clasa energetica A++. Aceasta, ii va asigura un consum de energie mult mai mic fata de alte frigidere de pe piata si il claseaza in topul celor mai bune. In plus, datorita tehnologiilor cu care acesta a fost produs, el exceleza din toate punctele de vedere.

Frigider cu doua usi Beko DN161230DX Design si Caracteristici

Acest frigider cu doua usi Beko DN161230DX este cunoscut si pentru capacitatea sa foarte mare. Din totalul de 538 litri pe care acesta ti-i pune la dispozitie, partea sa de frigider primeste cea mai mare capacitate. Astfel, el vine cu un total de 417 litri, iar congelatorul sau vine cu 121 litri.

De asemenea, calitatea sa ii este intarita de catre sistemul sau de racire atat la frigider cat si la congelator numit NO FROST. Mai are un afisaj LSD, care iti va afisa detaliile foarte corect si in timp real. Consumul sau anual de 343 kWh raportat la capacitatea sa totala, are rolul de a-i creste calitate, acest aspect fiind una din cele mai mare nevoi ale pietei.

Partea sa frigider, vine pe piata cu trei rafturi foarte rezistente de sticla iar pe usa, mai are inca trei. Pentru ambele cazuri, spatiul de care vei avea parte este foarte mare, putand sa depozitezi cutii sau alimente care au dimensiuni mari. In plus, compartimentul sau pentru fructe si legume este si el foarte generos oferindu-ti o comoditate aparte.

Frigider cu doua usi Beko DN161230DX - Pret, Pareri, Impresii (2) Frigider cu doua usi Beko DN161230DX - Pret, Pareri, Impresii (3) Frigider cu doua usi Beko DN161230DX - Pret, Pareri, Impresii (4)

Iar ca si accesorii, acesta vine cu un suport de oua foarte bun. Este foarte mare, poti sa depozitezi multe oua si nici nu este foarte deranjant.

La nivel general, acesta este din inox, are o deschidere standard, usile fiind deschise cu manerele verticale. Are dimensiuni de 182 x 84 x 75 cm si are o iluminare interioara foarte rezistenta.

Acest frigider cu doua usi Beko DN161230DX exceleaza si datorita functiilor sale multiple. Astfel, pentru inceput trebuie sa amintim de functia sa de super-congelare, super-racire si sistemul sau antibacterian. De asemenea, acesta mai are o functie de ionizare si un display cu touch. Iar ca si functii speciale, acestea sunt in numar de cinci, ele punand accent pe partea sa racire si congelare a alimentelor.

Frigider cu doua usi Beko DN161230DX recomandare

Chiar daca acest frigider este mai scump decat media pietei, este foarte bun pentru partea sa de racire si congelare. De asemenea, el a fost si foarte recomandat de catre cumparatorii sai, aceasta fiind si garantia calitatii sale. De aceea, va recomandam si noi acest produs, el exceland pe toate partile sale importante.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here