Frigider cu două uși Beko DDEN517MWD+ – Informații, Preț și Păreri

0
899
Frigider cu două uși Beko DDEN517MWD+ - Informații, Preț și Păreri

Frigiderul fiecărei familii este o reflectare a obiceiurilor culinare a acesteia. Dacă aveți o familie numeroasă sau vă place să faceți provizii pentru perioade mai lungi de timp, un frigider cu două uși Beko DDEN517MWD+ cu un volum de stocare de 435 l, este ideal pentru dumneavoastră. Bineînțeles, funcțiile noi și foarte utile din dotare pot constitui un alt argument în favoarea acestui frigider.

Clasa energetică a frigiderului cu două uși Beko DDEN517MWD+

Frigiderul cu două uși Beko DDEN517MWD+ face parte din clasa energetică A+, clasă energetică care vă garantează un plus de economie la consumul de energie.

Caracteristici – frigider cu două uși Beko DDEN517MWD+

Frigiderul cu două uși Beko DDEN517MWD+ vine disponibil în două culori, gri și bej, ambele alese pentru cei care preferă aceste culori în locul clasicului alb.

Deschiderea ușilor se face spre partea dreaptă, mânerul este orizontal integrat.

Frigiderul are o înălțime de 193 cm, o lățime de 70 cm și o adâncime de 68.5 cm.

În ceea ce privește rafturile, numărul lor este cel întâlnit și la frigiderele convenționale, și anume 3. Acestea sunt fabricate din sticlă.

Compartimentul de legume și fructe este de asemenea prezent în mod standard, însă Beko garantează păstrarea mai îndelungată a alimentelor în stare proaspătă datorită funcției speciale Active Fresh Blue Light care menține efectul de fotosinteză prin lumina albastră, activă mereu în interiorul frigiderului. Durata de conservare și nivelul de vitamine al fructelor și legumelor crește în acest mod.

Frigider cu două uși Beko DDEN517MWD+ - Informații, Preț și Păreri (2) Frigider cu două uși Beko DDEN517MWD+ - Informații, Preț și Păreri (3) Frigider cu două uși Beko DDEN517MWD+ - Informații, Preț și Păreri (4)

Timpul de conservarea a alimentelor și menținerea condițiilor ideale de umiditate sunt dublate prin răcirea cu 20% mai rapidă datorată Sistemului Active Dual Cooling. Este prevenită astfel amestecarea mirosurilor între cele două compartimente ale frigiderului, răcitor și congelator. Este garantată astfel păstrarea prospețimii alimentelor. Curenții de aer ventilați ce acționează independent în cele două compartimente realizează răcirea. Datorită acestora, temperatura și umiditatea  sunt distribuite uniform, iar temperatura interioară este restabilită rapid după deschiderea ușii.

Funcția de ionizare elimină bacteriile și microorganismele care provoacă apariția mirosurilor neplăcute în interiorul frigiderului. Aerul curat  contribuie la menținerea alimentelor în stare proaspătă mai mult timp.

Garnitura de pe uși are protecție antibacteriană, iar mânerul ușii este acoperit cu un strat protectiv antibacterian pentru un nivel sporit de igienă.

Ventilatorul montat în compartimentul răcitor distribuie în mod uniform aerul în interiorul frigiderului și asigură performanțe mai bune de răcire.

Pe exteriorul aparatului frigorific, este montat un dozator de apă ce vă asigură apă rece printr-o simplă apăsare a clapetei, fără a fi nevoie să se deschidă ușa.

Frigiderul cu două uși Beko DDEN517MWD+ este dotat cu un dispozitiv special pentru formarea și păstrarea gheții. Cuburile de gheață se desprind ușor prin simpla rotire a tăviței, putând fi colectate în sertarul special.

De ce să achiziționați un frigider cu două uși Beko DDEN517MWD+?

În primul rând, orice frigider are ca  principală utilitate conservarea și păstrarea alimentelor proaspete cât mai mult timp.  Datorită funcțiilor sale, frigiderul cu două uși Beko DDEN517MWD+ vă asigură o durată de prospețime foarte lungă pentru toate alimentele depozitate, inclusiv pentru fructe și legume, în condiții sporite de igienă.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here